Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - belin

Страници: [1]
1
Здравейте, подадох документи за удължаване на лечението от Хепатит С на 25 януари 2010. Тогава сметнах, че няма да ми стигнат 2 инжекции Пегасис и взех 2 оборотни от Рош.
Лекаря от комисията в Токуда Цонев ми каза, че решението трябва да излезе до 22 работни дни. Т.е. 1 месец, но днес 2 март все още не е излязло. Лекуващата ми лекарка ми предлага да вземе още инжекции от Рош, за да не се прекъсва лечението, но аз взех да се притеснявам, че ако Здравната каза не ми отпуснат това продължение на лечението ще трябва да заплатя Пегасиса. До тук 900 лв ми се виждат много, а още 900 вече ми стават прекалено много. Страхувам се да не стане накрая така, че хем да нямам лечение, хем да трябва да плащам една сериозна сума, хем да не съм излекуван.
Какво бихте ме посъветвали да направя?

П.С. След 5 дена в неделя трябва да си сложа инжекция Пегасис, но нямам такава. Ако не е излязло дотогава решението или трябва да взема още Пегасис или да прекъсна лечението.

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007