Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - titi

Страници: [1] 2
1
Наистина се оказа с изтекъл срок на годност ваксината. Мале как щяха да ми я пробутат тия от аптеката. Хора наистина си отваряйте очите. :shocked1: Новата ваксина дойде от друга аптека си я поръчах момчета там е много разбрано и наистина отвън на опаковката пише срока на годност до който е валидна ваксината 04.2011г. а вътре на самата спринцовка пише от до срока. А тази дето искаха да ми я пробутат отвън пишеше 03.2009г. вътре не съм я отваряла.

3
Повторихме резултата на половинката маркерите за хепатит Б пак са положителни явно го има в кръвта другия антиHbeAg, още не е излязал. Аз явно за година не съм се заразила и не съм имала до сега контакт с хепатит Б само че изкочи друг проблем с ваксината. Отидох в аптеката и ми дават една ваксина на която пише "срок на годност   03.2009г." не пише нито от нито до нищо. Всичко относно сроко на годнос е доста двусмислено. Аз го считам като изтекъл и опасен естесвено не си я взех защото и 5-те работника в аптеката не можаха да кажат че срока на госност е валиден а предположения всеки може да прави ама каква е истината. Интересно ако на всички партиди пише така какво ще правя. Поръчах си от друга аптека като обясних какво е положението дано да има опоменат активен срок на годност.
Радо сигурно ще кажеш пак някоя смешка относно това че чета всичко и се втелясвам както се казва. Ама то не стига че даваш пари ами и да ти навреди ще си е луда работа. Това за сега от мен приятели.  :flowers:

4
Излязоха резултатите за антителата за мен Anti-HBc (IgG  -  негативен
Anti-HBs негативен. Отивам да си поръчам ваксинката енжерикс.

5
Какво да кажа Радо позна че имам голямо въображение. Четейки поста ти толкова ме разсмя, че чак се просълзих. Смеех се на себе си, че съм такава и вие даже ме разббрахте. А иначе много благодаря за отговорите страхотно ми обясняваш. А аз още чакам резултатите дали имам антитела иначе се мъча да разсъждавам до колкото мога. Надявам се да не съм досаждала с въпросите си, просто съм си такава искам всичко да си обясня и представя на практика  как става малък любопитко ама това е с цел да не допусна грешка. Отново хиляди благодарности. Урока ми хареса. :congrats: :dance:

6
Да това ми става ясно, ама аз имах друго в предвид. Говоря за себе си следейки нещата за моето здраве през годините не помня да съм карала нещо остро а и за периода от 4 години назад съм правила изследване за хепатит Б и С 4 пъти и все са били отрицателни значи по моята логика не съм прекарвала хепатит и нямам изградени антитела което значи чесега чакащото изследване от мен за антитела ще е отрицателно. Или пак греша?

8
Анди а какво представляват тези тестове за лактоза и фруктоза как се правят безплатни ли са ако не са колко струват. Благодаря ще си ги направим по някое време.

9
Много интересен въпрос. И аз бих искала да знам какви точно поражения прави върху храносмилателната система този хепатит или от какво се оплакват другите когато са с активен хепатит? Нещо като подуване, болки, газове, тежест, лениви черва знам ли и аз споделете.

10
Пак ще питам. Някой може ли да ми обясни каква е логиката тук: как така може да нямаш вируса на хепатит Б а да имаш изградени антитела срещу него, след като попаднал веднъж в кръвта вируса си остава за цял живот и трудно се изчиства и би следвало да покаже че го имаш при първоначалното изследване от където следва, според зависи колко време е в теб или да имаш изградени антитела или те да са намалели с времето. Всъщнот ето породи се и друг въпрос.
Имайки вече този вирус изграждаш може би някакви антитела собствени според силата на имунитета на организма ако не можеш да се пребориш тоест да изградиш тези антитела се разболяваш от тук следва, питането не може ли тези антитела да се изградят допълнително чрез имунизация въпреки че носиш вируса?
И още един въпрос. Ако нямаш хепатит а имаш антитела какво ще стане да се имунизираш за по голяма сигурност? Или да задам така въпроса нямаш хепатит първите изследвания показват отрицателен но повечето хора не знаят за тези допълнителни изследвания и не ги правят да проверят дали имат антитела срещу вируса но се ваксинират. Този въпрос малко е свързан с предния.
Пак се извинявам ама ненадейно ми ги ражда главата.
Ако пак ми помогнете ще съм много щастлива. Благодаря. :kiss:

11
Искренни благодарности Радо. И аз си мислех това но исках и някой друг да го каже. Сега наистина съм по спокойна като знам точно какво да правя.
Много здраве желая на всички.  :dance:

12
Отново много благодаря за изчерпателните отговори. Не се психясвам по принцип ме плаши неизвестното и имам ужасния недостатък да си задавам ужасно много въпроси на които търся отговорите и това, че не мога да намеря точно логическо обяснение и неизвестното ме плаши още повече. Това че ми обясняваш така подробно просто ме успокоява като вече знам как стоят нещата. Наясно съм и с това, че няма гаранция за нищо на 100% в този живот.
Все пак много съм благодарна за помоща Радо. Надявам се всички тук във форума да се подобрявате и оправите.
Поздрави Дени. :flowers3:

13
Ох обърквам се ще ме извините за тъпите въпроси ама нали има опастност да се заразя по всяко време независимо дали имам ваксина и изграден имунитет ако той носи вируса в кръвта си и не ползваме презервативи във всякакво отношение. Или не е заразен само ако вирусното му ниво ПСР му е малко. Тука в една лаболатория питах ама незнам дали и те са наясно за какво изследване става на въпрос казаха ми че ПСР е туморен маркер и струва 18лв а в София струва 110лв май това много ме обърква също. Може би искам прекалено много конкретни отговори. Извинявам се ако задавам прекалено безсмислени въпроси но наистина се обърквам и незнам как мога да се предпазя и в същото време да подновим и запазим поне някаква полова близост с половинката.  :flowers4: :browse:

14
В крайна сметка не разбрах може ли да се дезинфекцират средствата с които работят зъболекарите с такива общи препарати за дезинфекция, че и аз не ги знам какви са точно? Някой беше писал че спирта убива вирусите. Другъде пък четох, че за артроскопиите използвали специална машина която убива вирусите отвън и отвътре на артроскопския апарат, която струва доста скъпо, но е най сигурния начин за да не се заразяват пациенти. Това до някъде ме успокоява, в смисъл на съпруга ми правиха артроскопия на коляното само дето той май си имаше вируса от преди но поне други няма да се заразят след него. Защото в епикризата няма направени изследвания за хепатити което ме озадачи т.к. на мен за всяка операция ми искаха да си правя изследвания за хепатити при смяната на тазобедрените стави, но това си го обяснявам може би с необходимостта от преливане на две до три банки кръв при операцията.

15
Радо много благодаря за изчерпателните отговори. Сега чакам изследванията и на двама ни за да видим на първи етап какво ще излезе. Най - вероятно ще се правят и допълнителни и тогава вече ще имам още въпроси. Прочетох доста неща от форума и въбоще но не всичко за което ще ми е необходимо доста време още. За сега само на мога да обясня на половинката как да не правим повече орална любов. Неговите думи са " ти до сега една година не се зарази та сега ли." мен много ме е страх заради ревматоидния ми артрит ако се заразя с хепатит Б незнам ще се побъркам и пари нямам да се лекувам дори и не работя не се знае дали ще си намеря скоро работа въобще почвам да се чудя ако стане така за какво да се боря. :cowboy:

Страници: [1] 2

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007