Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Niya

Страници: [1] 2 3
1
Ахахах, пак да те поздравя - търся плюшен малък точен японец да ти го подаря - май ще трябва да дам частна поръчка, изглежда играчката е непопулярна. Всяка вечер го прегръщай за лека нощ - да няма поражения върху психиката от раздялата с хепатита :laugh:
Холестеролът ти е български, от Своге. Аз знам от какво е - от жълти мисли. Ако до три месеца спадне в евро-граници, да ме почерпиш една сочна пържола освен обещаното пиене.
То па бива, бива - ама едноцифрени числа на Асат и Алат, еее, ти остави американците да ти дишат праха; тези дни очаквай покана от Пентагона за изнасяне на лекции във Военната академия  :carate:

ахахахахахахахахаххааааа....... елииииииииии   :laugh:   :laugh:  :laugh:   това беше прекрасно весело изказване...не мога да спра да се смея  :laugh:  най съм съгласна с холестерола от Своге, само че е примесен с Швейцарски антиген от лилави крави......  а ако има ПСР тест за шоколадовата натовареност на кръвта ми то теста ще светне като коледна елха   :mocking:  а за генотипа-той със сигурност е 3 (мин. 3 бр.дневно)   :laugh:

А сега към сериозната част: мисля че се сещам кога сам изкарала острия хепчо...имах един необясним случай на нехуманно повръщане и неразположение, което се появи от нищото и го изкарах вкъщи на легло. Така сега сам по-спокойна като имам яснота по актуалните теми в битието ми :)

2
Изключително сам благодарна на съдбата за този шанс, мисля да го оползотворя и да живея още по-здравословно.
Миналата седмица си пуснах и кръвна картина

Име на теста (изследване)    Резултат      Единици    Референтни стойности
Глюкоза/Glucose    5,56        mmol/l      3.3-6.0

Име на теста (изследване)    Резултат      Единици    Референтни стойности
Общ холестерол/T Cholеsterol    5,59        mmol/l      < 6.5, препоръчани стойности <4.5

Име на теста (изследване)    Резултат      Единици    Референтни стойности
Триглицериди/Triglycerides    0,75        mmol/l      < 2,2; препоръчани стойности < 1.7

Име на теста (изследване)    Резултат      Единици    Референтни стойности
ALAT(GPT)    8,4        U/l      < 44

Име на теста (изследване)    Резултат      Единици    Референтни стойности
GGT    9        U/l      М. 5-50.0 Ж.(F.) 5 - 38.0

 WBC/левкоцити     3,6         G/L      3.5-10.5

мисля че е добре, само холестерола ми е висок, а възможно ли е от времето когато сам се била заразила с вируса да ми има нещо ...на нещо...в смисъл последствие някакво  :ashamed2:

а междудругото началото на 2008 АСАТ ми беше 42  ,а ГГТ 13 ,което е много странно защото аз знам за хепатита от 2007  а трябва да съм се заразила между 2004-2007 и щом сега се оказва че сам се "самоизлекувала" то това трябва да е станало до 2008ма...едва ли продължава години самоизлекуването ?!!@№$%№@!     си мисля........
оххх незнам,много е странно...няма да го мисля просто ще се радвам на отрицателния ПСР..даже ще си го сложа в рамка на стената за да се обнадеждавам че сам силна  :whistle:

3
Днес си взех ПСР теста от Иван Рилски и ми е отрицателен! Нямам хепатит , убила сам гадта сама!!  :cowboy:

4
Моята история / Re: Здравейте!
« -: Март 21, 2010, 13:31:35 »
Тогава на нашия приятел, който ще спазва повече ограничения от мен, му остава утехата, че ще е по за кратко  :wink3:

ели, в първия момент това ми прозвуча като черен хумор  :mocking: , нещо от рода на "ти си стара,скоро ще си починеш"  и после се усетих че не е хроничен ... колко сам зле  :ashamed2:   :mocking:

5
скоро чух по тв някаква смешка: "Новина- в радомирската болница черен дроб отхвърли алкохолик"   :laugh:  Направо щях да падна от смях, сигурно и нашите черни дробчета им се иска да ни отхвърлят милите  :mocking:

6
Относно хеп А трябва да ви кажа ,че в 11 или 12 клас имах съученичка, която се разболя от А и 1-2 месеца беше в болница. Интересното тук е причината, тя непрекъснато пипаше улични животни, мръсотии, кофи за боклук и всякакви такива неща, при положение че тя самата беше изключително чист човек от добро семейство, но просто си имаше афинитет към пипането на всякакви нечисти неща и го правеше СЪЗНАТЕЛНО и независимо от предупрежденията на околните.  :shocked1: а това е човек на 17-18 години...

7

Самолет лети над зелени ливади. Изведнъж там нейде, долу в низините се пръква жълто, безформено петно. Не, това не е нива със слънчоглед със спорни граници.
Самолетът продължава спокойно да си лети, като постепенно се оцветява в жълто.
Логото е : "И със самолет да минеш, пак го хващаш".хахах, ето днес (8ми март) в Смолян е валял ЖЪЛТ СНЯГ :mocking:   това е реална новина от тв новините :) това навярно е хепатитен сняг..  :laugh: Ели, сигурно твоя самолет е минал  :mocking:

8
относно пср теста, какъв първо трябва да се пусне количествен или качествен? и може ли само количествен? с него освен копията ще се определят ли и генотипа?

9
така е,да! затова апелирах за съчувствие към омаломощената и реанимираща система, с летаргични наклонности!  :love5:

10
     Най-искренно бих желала да изразя чувствата си по отношение на невероятното чудо на човешката еволюция и съзнателна мисъл, а именно БГ здравна система!

     Това невероятно откритие на хомо-сапиенс, задминаващо дори откиването на огъня и стъпването на луната, за хилядолетия напред ще остане най-гениалното и ефикасно творение на човешкия род!
     Ако БГ здравна система съществуваше по времето на Джон Лок, то издаването на "Два трактата за управлението" и борбата за либерализъм щяха напълно да се обезсмислят, поради факта, че вече всички щяха да са РАВНИ, просто защото ВСИЧКИ щяха да са БОЛНИ! Какво по-голямо равенство от това!
    Изумително хетерогенния характер на структурата и съставните елементи на системата, ориентирани изцяло в духа на субективизма, позволяват изпълнението на функциите й да бъде абсолютно закърняло!

    Затова аз апелирам, мили хора, не претоварвайте любимата ни здравна система с нищо и никакви си болестченца като хепатити,спинове,ракове и прочие...незначителни повреди по тленния преносител на душите ни-телата, за да може тя да процъфтява за сметка на нашето здраве!

 :cowboy:

11
аха, ясно! мерси!  :wink3: Дано поне си заслужава парите и всичко да е точно  :sick:

12
Сега звънях на Антонов и ми казаха, че въпреки че сам с направление ПСР ще ми е 200лв понеже не се поема от здравната каса????? Какво е това чудо  :shocked1: !
anita ми каза че е безплатно ...

13
Vanche, аз също като разбрах беше невероятен слънчев приятен ден (летен) :flowers: Лабораторията беше в една много красива алея осеяна с дървета, пейки и детски люлки  :fun: :flowers2: 
Когато излязох от лабораторията  вървях с листа в ръка като гръмната  :shocked1: през прекрасната алея  и не знаех на къде да поема и седнах на една пейка и се обадих на един приятел, който също има Ц и веднага се видяхме и той ми обясни как стоят нещата и малко се поуспокоих    :sad3: 

Това беше деня на големия "+" ...   :sad2:
Но никога няма да забравя разнородните и противоречащи си чувства у мен провокирани от прекрасното време и алеята  и  ужасната натъжаваща ме новина  ...

14
Ето и новата ми оферта....докато сме на вълна самоирония и черен хумор  :wink3:

Нека направим страница на Хепатита в Фейсбук и така някой като се присъедини към страницата ще се изписва    "Еди-кой-си стана почитател на ...Хепатит"  :laugh: , а вътре в страницата му ще пише "Ти си фен"  :mocking:

...страшен фен сам, да, направо като се сетя за него банкет вдигам...  :fight2:

15
Моят цитат не е много смешен, но е един от основните митове за хепатит...

Баща ми към мен: "Ееее, ти си ми детенце и въпреки, че имаш хепатит аз ще си те прегръщам и целувам....но не казвай на брат си!!!!"     :fool3:   

МОЛЯЯЯ.......  :shocked1:  :shocked1:  :shocked1:

П.С. само да уточня, да не казвам на брат си ,че имам хепатит понеже той не ги обича   :fool3:

Страници: [1] 2 3

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007