Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - agv70

Страници: [1] 2 3 4
1
 :flowers: МНОГО  ВИ БЛАГОДАРЯ!  :flowers:


2
ПСР на шестия месец с резултат "не се открива". Чакаме биопсията.

3
http://bnt.bg/bg/productions/95/edition/12878/zdrave_9_mart_2011
Здравей!
Линка горе е за предаване по БНТ , в което става дума за стеатозата.
Търсиш информация , може би това ще ти помогне.
Успех!

Ани

4
Вече са направили биопсия. Все още не знам кога ще са готови резултатите. ПСР ще взема на 16 март. Знам , че трябва да запазя самообладание. Възхищавам на Йоки. Това , че имам виртуални слушатели или по- скоро читатели е своеобразна психотерапия. Благодаря!

Ани

5
Резултатите от туморните маркери са отрицателни , всички кръвни изследвания са добри , скенера отчита туморно образувание  и  д-р Балабанска иска биопсия от мастото на петното.
Ужасно съм притеснена. Моля се  нещата да не толкова страшни.

6
Д-р Балабанска казва , че той има цироза , но сега му пусна изследване за туморен маркер ,чието име не запомних. Това не е ли по- сериозно? Фиброзата е 3.

7
На 8 март татко имаше записан час в Токуда за проследяване на 3м от лечението. Д-р Балабанска го гледа на ехограф и откри петно на черния дроб. Оставиха го в болницата за скенер и евентуално биопсия. Чакаме резултати. Кажете ми това не е ли от "бонусите" на Зефикса? Възможно ли е  това петно да не е опасно?
Чувствам се ужасно виновна за това , че не се информирах навреме за всичко , а когато се ориентирах , вече беше късно. Всъщност татко пие Зефикс 6 месеца. 3 месеца си го плащаше сам.
В момента мама, която има Хашимото  е със завишени стойности на хормона на щитовидната и е с аритмия . Всичко това ще и дойде твърде много. Д-р Балабанска каза на татко , че и тя трябва да си направи повече изследвания за хепатита , но вече не знам какво да правя.

8
Всичко ще бъде наред !!! Ще се молим за ВАС!

9
Майка ми е на 64 години. Има проблеми с щитовидната , сърдечен проблем за които пие лекарства всекидневно и астма. Не знам дали има други оплаквания , защото тя би ги споделила едва когато няма избор. Надявам се ,че няма нещо сериозно , което да премълчава но мисля , че и това не е малко.

10
Тина , при баща ми беше същото , той беше в Токуда за биопсия и през цялото време ни упрекваше ,че сме го вкарали в болница здрав. Когато го приемаха , сестрата попълваше необходими  документи за прием и един от въпросите беше дали доброволно влиза за изследване и лечение , на което много се изкуши да отговори с НЕ. Така че в негово лице едва ли ще намеря съюзник. Майка ми тогава го убеждаваше да направи изследването , но при него АСАТ и АЛАТ бяха завишени , а при нея са в норма.
Ако я запозная с фаталните последици , рискувам да я срина психически , може би отчаянието е по-опасно от бездействието. Аз искам да направи изследването за вирусен товар , което ще е база за сравнение и може би показател за това кога ще се наложи лечение.

11
Здравейте!
Отдавна не съм писала. Баща ми се лекува със Зефикс от 15 септември 2010.
Протокола му излезе по късно и през март ще станат 3м и ще прави ПСР. Майка ми също има хепатит Б.  Нейна роднина ,която е гастроентеролог и казала , че щом АЛАТ и АСАТ са в норма , колкото по-малко ходи по доктори долкова по-добре.  :shocked1: Не иска дори да чуе за ПСР.
Бясна съм на тази "докторка", но не знам дали да настоявам , защото при татко лечение със Зефикс , може би не е най - добрия вариант. Какво да направя......?

Ани

12
Здравейте, не знам в коя тема  да сложа този линк , затова разчитам на модераторите да му намерят място:
http://www.moetodete.bg/novini/p3_6149_0.html

13
Здравейте!
Това са последните изследвания на баща ми. Той пие Зефикс от 15 септември. Ще съм Ви много благодарна , ако можете да ме ориентирате за подчертаните стойности. За хемоглобина е ясно , но за останалите не - каква информация носят и какво може да помогне за коригирането им?
Благодаря !
Ани

14
Забавни теми / Re: СЛАДКАРНИЦАТА
« -: Ноември 02, 2010, 12:43:01 »
Вече ми прилича на форум за готварство  :clap: - нещо сладко ,направено от мен! :cheers:15
На лечение съм / Re: Започна се..
« -: Октомври 15, 2010, 16:54:06 »

Моля ако някой е имал подобен проблем да сподели. Лекуващата ми лекарка каза че не е типично и че за момента докато съм на лечение не можем да изолираме причината.
Притеснява ме, че гнездовия косопад може да бъде автоимунно заболяване.   :crying2:

Сви

П.С. А си имах такава гъста дълга и жилава коса  :crying2:

Здравей!
Съпруга ми е с гъста жилава  коса и преди 10 години получи гнездов косопад. След посещенията при  дерматолог започнах /аз , защото той беше много незаинтересован/ да го мажа с чесън-вечер и Лоринден Т- сутрин. Нещата се оправиха, след няколко месеца започна да му расте на оголените места бяла коса , която в последствие почерня-изумявайки с това фризьорките. Гнездовия косопад е по-податлив на лечение от дифузния и се отключва при проблеми със зъбите или стрес / при съпруга ми имаше и от двете, в предшестващия косопада период/ .
Според мен е важно да се успокоиш и тогава нещата ще се оправят.
Чувала съм от приятелка , която като дете е имала същия проблем , че се е оправила с някакво мазило , което правят народни лечители , но нямам нищо конкретно .
Поздрави!

Ани

Страници: [1] 2 3 4

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007