Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Хепи Би

Страници: [1] 2 3 ... 14
1
На лечение съм / Re: Би хепи - моята борба!
« -: Април 25, 2016, 16:13:51 »
Здравейте!

Излязоха резултатите и за 2015. Вирусът не се открива!

От опит мога да кажа, че интерферонът лекува хепатит Б.

От все сърце пожелавам на всички здраве!


Поздрави,
 :cupid:

2
На лечение съм / Re: Би хепи - моята борба!
« -: Януари 23, 2015, 23:26:28 »
Дойде време и за отчета за 2014. (е, с малко закъснение). Последните изследвания са някак неопределени. След 0 през 2013, сега резултатите са 23 копия. Твърде малко са, но все пак не са 0! Стоят си там, колкото да ми напомнят колко е хубав живота и как трябва да се радваме на всеки момент, в който сме горе-долу здрави!

Вече няма и помен от тежките ефекти на лечението. Косата ми е до средата на гърба, кожата – спокойна, енергията – пак на ниво. Поддържам хранителен режим с много зеленина, плодове и умерен спорт. 

Понякога се връщам назад към лечението.  Вярвам, че това е едно от най-хубавите неща, които са ми се случвали. Всъщност беше ужасно, естествено, но от дистанцията на времето се радвам, че минах през него. Даде ми много житейска мъдрост и оптимизъм.

На всички, които са на лечение, пожелавам сила и воля да се справят. На тези, на които предстои лечение - пожелавам спокойствие. На преминалите, пожелавам бистра памет – да не забравяме какво беше.

Най-вече пожелавам здраве! На всички!

Поздрави,

 :cupid:

3
На лечение съм / Re: Би хепи - моята борба!
« -: Ноември 15, 2013, 16:22:12 »
Много благодаря на всички ви. От сърце желая на всеки от вас да достигне до мечтаните резултати. За Руми и Аника се надявам съвсем скоро вече да пуснат лекарство, което в кратки срокове да чисти ефективно вируса. От сърце!

Аника, вече мина година и половина след края на лечението. Една година след края се върна вируса в малки граници - 550 копия и сега отново е 0. ще ви държа в течение занапред какво са показателите.

На всички лекуващи се желая силна воля и търпение. И естествено ... заветното "вирусът не се открива". 

 :cupid:

4
На лечение съм / Re: Би хепи - моята борба!
« -: Ноември 14, 2013, 22:46:20 »
Привет!

Искам да споделя с вас радостта от последния ми ПСР. Към ноември 2013 вирусът не се открива! Не се открива! Не се открива!

Надявам се да задържа този резултат за дълго (например за цял живот!) и да потвърдя теорията, че интерферонът лекува хепатит Б.

Пожелавам на всички здраве!

 :cupid:

5
Общи теми / Re: не виждам изход
« -: Ноември 14, 2013, 22:40:13 »
Здравейте,

И двама ви горещо насърчавам да изберете подходящ лекуващ лекар в добра клиника (в този форум има достатъчно теми за добрите клиники) и да пристъпите към лечение. Няма да е леко, но самата мисъл за болеста е по-тежка отколкото лечението. Казвам го от опит. За сега аз съм пример за успешно лечение с интерферон. Пожелавам го от сърце на всички.

 :cupid:

 

6
Орфейче,

Искрено се радвам за теб. Пожелавам ти лека бременност и здраво бебе. И никога повече да не се сблъскваш със здравословни проблеми.

 :flowers:

7
Пепи,

По второто ти питане - пробвай при д-р Идриз (преди беше в Александровска, сега е в Софиямед). Тя ми беше лекуваща и ми разреши по чаша вино дори по време на лечение. Вероятно ще се навие да ти драсне ред-две за пред Жената. Че то само с добра храна и секс не става, и винце си трябва!

 :congrats:

8
Моята история / Re: Тео Хепатит Б
« -: Юни 13, 2013, 21:28:33 »
Тео,

Горе главата! Направил си най-важното за сега - открил си вируса. От тук нататък ще става само по-добре, защото ще започнеш да му въздействаш. Явно организмът ти е силен - изчистил си С-то. Браво!

Стискам палци за биопсията, както и за лечението след това!

Хепи
 :cupid:

9
Вирусът не издържа на раздялата ни и след едногодишно отсъствие отново се върна. За сега плахо - само 550 копия. Аз обаче се чувствах прекрасно без него и ще се моля да си тръгне отново. Не го искам!!!

Като количество е почти нищо, но след като два пъти видях нула на изследванията, днес ми стана криво. И аз не можах да потвърдя теорията, че интерферонът трайно лекува хепатит Б. А така ми се искаше!

Живея здравословно, храня се красиво, тренирам интензивно, почивам и работя в баланс. Продължавам в същия дух и занапред и след три месеца - пак на ПСР.

 :cupid:

10
Орфейче,

Стискам палци за отрицателен!

Моля те да уточниш кой е целият екип на проф.Чернев.

В понеделник бях за ПСР в Александровска, където сега проф. Петрова ръководи отделението. Всички лекари си бяха там, освен д-р Идрис. Смело мога да кажа, че отсъствието на Чернев се отразява много добре на обслужването на пациентите, както и на цялостното поведение на персонала. Аз избрах Александровска, защото в тяхната лаборатория са ми правили до сега изследванията, а нали е важна лабораторията, реактивите и т.н, както не веднъж сме коментирали до сега.

Поздрави,
Хепи
 

11
Доказано е, че първото ти лечение в еуфория зареди още мнага хора с оптимизъм. Приеми второто си лечение като акт на хуманност - още много хора ще бъдат подкрепени от енергията ти и ще им бъде вдъхната воля за борба. Пръскай позитивизма си навред - той много помага. От опит го знам! А ти от своя страна имаш подкрепата на всички ни - такава е хранителната верига на оптимизма.  :girl_in_love:

 :cupid: 

12
На лечение съм / Re: Би хепи - моята борба!
« -: Ноември 05, 2012, 11:18:56 »
9.5 при минимална норма 10.

Аха да вляза в 10 и пак не. Неизвестността не ме оставя на воля да се нарадвам на нулата. Ирония. А с такъв трепет я чаках тази нула.

13
На лечение съм / Re: Би хепи - моята борба!
« -: Ноември 05, 2012, 10:36:44 »
Дълго се чудих как да започна днешния си пост ... и още се чудя...

Шест месеца след края на интерфероновото лечение - вирусът не се открива. Прекрасно! Но...
Продължихме с изследванията, които показаха, че нямам достатъчно антитела. Респективно ако вирусът реши да се върне, няма какво да го спре. Следващите изследвания ще са след шест месеца. Питах професора какво мога да направя междувременно, за да съм спокойна, че няма да има релапс, а той каза, че единственото, което мога да направя е да паля свещи понякога. И така...
През следващите шест месеца паля свещи и чакам отново вирусът да е 0.

На практика резултатът ми е великолепен и за сега съм в онази нищожна граница от 4-11% успеваемост! Ура! Но несигурността ми пречи да се зарадвам шумно, както си бях обещала. Нека новите лекуващи Б с интерферон не губят ентусиазъм. Вече сме трима от съфорумците, сринали вируса до 0 с интерферон. 

 :cupid:

14
На лечение съм / Re: Започвам и аз
« -: Ноември 01, 2012, 16:08:06 »
И нека така остане завинаги!

 :cupid:

15
Моята история / Re: Какво да правя?
« -: Октомври 20, 2012, 12:39:05 »
Във форума има много хора с хроничен Б, но въпросите, които поставяш, могат да бъдат отговорени само от лекуващ те лекар. Вирусното ти натоварване е минимално, но трябва да се следи. Обяснение за високите ти ензими може да даде медик, след редица допълнителни изследвания. Гневът ти към здравната система и лекари е основателен (предвид размотаването), но аз от опит ти казвам, че пред кабинета на друг бележит професор се чака средно по 3-4 астрономически часа.

В по-ранните си постове споделяш, че пиеш лекарства, което също може да говори много.

Стегни си нервната система и отиди при добър хепатолог. Ако не си доволен от отношението в тази болница, има поне още 3 доказано добри в сферата. Отиди там.

Чакаме резултати.

Хепи
 

Страници: [1] 2 3 ... 14

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007