Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - gaandi

Страници: [1]
1
Rumi,ако искам да си запиша платен преглед за Фиброскан,с  Д-р  Балабанска ли трябва да се свържа или да звъня в болницата.

2
Мерси много Rumi, сигурно е отскоро,да ми кажеш цена на прегледа и д-р Балабаска ли го прави.

3
Здравтей,някой знае ли в Токуда отскоро да са се сдобили с FibroScan.

4
Мерси artex,тези номера пиш че са за записване на дата за хоспитализация,дано да свършат работа.

5
Да попитам,някой може ли да ми кажи телефон на който да си запазя час при доцент Антонов.

6
Моята история / Re:Автоимунен хепатит
« -: Октомври 12, 2013, 12:15:33 »
Здравейте,отдавна не съм писал,след като отворих тази тема,съм все още мног объркан.С диагноза автоимунен хепатит,при мен нещата са малко трудни за диагностициране,имам тромбоцитопения и махната слезка, и за това не могат да ми човъркат черния дроб.Миналата година  благодарение на Силвето идвах на Фиброскан,гледаме доцент Желев-4.0 кпа е резултата,не знам това фиброза1 ли се води,там се видях и с Ели, поздрави.Притеснителното при мен е че през последната година и половина алат и аста са се в норма,но симтомите ми са много силни,умалявам, подувами се корема,по някога жълти фекали, тежест в областа на черния дроб която преминава и от ляво където е слезката макар че ми е махната.Пия само урзофалк.По напред в темата съм писал кога са ми почнали симтомите.

7
Здравейте,тейкато съм противопо̀казен за биопсия, кога и как мога да си запиша час, ако не може безплатен ще си го платя.

8
Здравейте,отдавна не съм писал.Никъде не мога да намеря по подробно описание,на диета за компенсирана цироза. Ако някой може да помогне,ще му бъда благодарен.                   

9
Мерси много Радославе,за хепатит б това изследване достатъчно ли е  total anti-HBc за да знам че никога не съм се сблъсквал с вируса и окултната му форма.

10
Моята история / Re: Поздрави
« -: Май 23, 2012, 15:34:55 »
Здравейте приятели,днес реших отново да си направя тест за хепатит ц от тези безплатните които варвят в момента в страната,излезе отрицателен.Но най добре да ви разкажа историята си отначало за да се орентирате по добре.Всичко започва в казармата 93г.когато ми откриха тромбоцитопения,от там в болницата в Пловдив, нямам спомени там дали не ми преливаха кръв,просто съм забравил.После ме преместиха в София,където ме оперираха и ми махнаха далака.Не си спомям преди или след операцията доцента ми каза че съм изкарал хепатит,но не ми каза точно какъв,после в епекризата пишеше само вирусен хепатит.През 2000г ме диспансеризираха да ми наблюдават заболяването ми защото тромбоцитите ми бяха винаги ниски,през 4 месеца лекарката ми пускаше кръвни тестове, от време на време си имах завишаване на чернодробните  не много високи между 40-60 на двата показатела алт, аст.Лекарката ми сега като се замисля от некомпетентос ли ми казваше,е малко за завишени и ми изписваше хепапротектор докато се нормалезират.Чак 2005,личния ми лекар  реши да ми пусни маркери за хепатит ц и б,бяха отрицателни.От тогава си карам по старуму,увеличени  чернодробни,  и хепапротектори докато паднат,без никакво безпокойство от страна лекуващия ме или лични ми лекар.И все пак през 2010г.лекужащия ми лекар реши след поредните завишени чернодробни да ме прати на гастроинтенолог,които ми пусна маркери ц и б, като за ц излези положителен но каза че бил много на ръбъ HCV над 1.0 се води положителен,моя беше 1.10,каза да си пусна още веднъш за ц,пуснах го в друга лаборатория,беще отрецателен.Като го занесах,е ми нямаш хепатит,вземаи хепапротектори и това е.Сега като се замисля че 20г.заради некомпетентност и незаинтересованост черния ми дроб се е овреждал.В заключение имам 3 отрецателни теста за хепатит ц и един положителен,и два отрицателни теста за хепатит б.Сега като се запоинтерисовах макар и късно дали няма да се окаже окултен хепатит.

11
Моята история / Re: Поздрави
« -: Май 22, 2012, 21:07:02 »
Благодаря много на всички за подкрепата.А не е ли всъщност проблем,че здравната каса заради заболяването ми няма да ми отпусни лечение,или това зависи от лекарят.

12
Моята история / Re: Поздрави
« -: Май 22, 2012, 14:16:22 »
Много съм объркан и отчаян.Моя гастроентенолог ми каза че съм противопоказен  за биопсия и лечение заради тромбоцитопенията ми.Не знам какво да правя. :crying2:

13
Моята история / Re: Поздрави
« -: Май 22, 2012, 13:25:45 »
Да попитам,колко пъти трябва да се ходи до София.Тоест какви разходи долу горе ще имам ако реша да се лекувам в София,финансово не съм много добре.В Стара Загора няма добри специалисти,така ли. 

14
Моята история / Re: Поздрави
« -: Май 22, 2012, 10:08:25 »
Pamche не е била с мойто заболяване, прегледах нейната история.А някой от Стара Загора да се е лекувал от хепатит ц,да ми даде насоки към кой специалист да се обърна.     

15
Здравейте! Нов съм във форума.
Искам да попитам - хора с тромбоцитопения наистина ли са противопоказни за лечение на хепатит C? 

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007