Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - topfighters

Страници: [1]
1
благодаря, Радо. това за антителата изследването ли е което казваш , извинявам се че толкова въпроси задавам но наистина помагате много. Понякога даже и лекарите не са толкова изчерпателни колкото хора които са си патили и патят.. :) Ако имате някакви идеи от какво може да бъде породена умора липса на концентррация сънливост и замъглено съзнание и проблеми с паметта, които според мен са се проявили след половия акт може да изкажете мнение ще съм ви признателен , защото хепатита ми беше единственото разумно обяснение тъй като при хронифициране се наблюдавали проблеми с обработването на храната и остатъци в изпражненията които аз имам.. и сега се чудя какво да правя :Д . ситуацията започва да става забавна..

2
HBsAg / хепатит В /   *   Профил   Виж по-долу
HBsAg стойност   0.511   COI   (0-0.9 Отр.);(0.9-1-0-Сива зона);(>1.0- Пол.)
HBsAg интерпреация   ОТРИЦАТЕЛЕН         .... Ето ми го резултата от теста. Сега въпроса ми е , здрав ли съм при положение че са минали 8 9 месеца от контакта, може ли да се вярва на това изследване, понеже знам че трудно се открива хепатита, или е добре да си направя и титър на антитела.. Мерси : )

3
А къде в Пловдив мога да си направя този тест за хепатит Б HBsAg  и ако знаете каква цена е ?

4
Направих си безплатното кръвно изследване за хепатит Ц и е отрицателен резултата : )). Ще направя и изследване за антителата на хепатит Б в скоро време. А да попитам ако въпреки ваксината съм се заразил това означава ли че тази бустерна доза може да ме излекува, въпреки че евентуално са минали кум 9 месеца след контакта?. Благодаря ви за съдействието ! Аз за хепатит Б си бях направил също кръвен тест за 20 лв беше отрицателен ноо тази умора наистина е много необичайна иии искам да изясня нещата.

5
Благодаря а само да попитам къде в Пловдив мога да дам кръв ?

6
Проблема е че аз се чувствам много отпаднал и тва е от 8 9 месеца и се съмнявам че съм се заразил от хепатит не знам дали е б или Ц. Имах рисков сексуален контакт. Ще го направя в близко време това изследване. А да попитам още нещо- от този тест може ли да се види дали съм заразен или е само за антитела ?

7
Въпросът ми е, след като съм ваксиниран тъй като съм на 19 години, може ли да се заразя с хепатит Б?

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007