Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - july1993

Страници: [1]
1
Здравей,

в "Иван Рилски" и в "Токуда" проследяват пациенти с автоимунен хепатит. Предполагам, че в другите центрове също. Ти пробвала ли си и в кой? От кой град си? Мисля, че и във Варна би трябвало да могат да те следят, ако ти е по-близко.
Хепатитът ти е доказан от някой лекар в някоя болница, нали?! Оттам не искат ли да те следят?
Лежах в УМБАЛ "Свети Иван Рилски" два пъти.  Там ми казаха, че трябва да търся за диспансер лекар от извънболничната помощ.

2
Здравейте! Аз съм от три години с автоимунен хепатит, но нито един гастроентеролог, при когото съм ходила с направление от джипито, не иска да ме диспансеризира. Това ме затруднява особено много, защото се нуждая от специалист, който да ме наблюдава и назначава лечение. Вече не знам как да открия такъв.  :fool3: Ще ви бъда много благодарна, ако ме насочите към някого в София.  :flowers2:

3
Благодаря за съпричастността! Разгледах другите постове, но не открих телефон. Писах на лични, въпреки че последно съобщения има отпреди година. Ако някой се обади, добре, ако не - и сам войнът е войн.  :laugh: Междувременно ще следя какво става в сайта. Поздрави!  :smile:

4
Здравей, утопия!
На този телефон - 0876244908 се обажда сестрата на проф. Антонов, Габриела Бонева. Може да ти даде още за следващия ден час, но за платено посещение. Иначе нямало часове, а професорът излиза в отпуска на 02.08.2012г. Така че ако решиш, действай! Успех!  :doubleup:

5
В момента:
АсАт - 402
АлАт - 458
А в този случай могат ли да се вадят заключения?

6
Здравейте на всички! Подготвям се за болницата и притесненията ми стават все по-големи, най-вече, защото нищо не разбирам в тази област. Моля, ако някой знае, да разтълкува  изследванията ми за протромбиново време и индекс. Показват ли наличието на цироза или не?
INR 1.3
протромбинов индекс 68.2
фибриноген 2.57
билирубин общ 28.2
креатинин 55
                                                   Благодаря!


7
Започнах да взимам Carsil и всеки ден ми тече кръв от носа - за кратко, но ежедневно. Това нормално ли е?

8
Няколко са хората с подобна диагноза в този форум. Мога само да кажа, че  си попаднала на точния лекар и си в добри ръце.
Незнам дали някой би могъл да ти даде съвет, но ще се радвам да споделяш как вървят нещата при теб.
Благодаря!  :smile:

9
Може би сигналът за този проблем започна миналата година през юли, когато след профилактична кръвна картина се оказах с много ниско количество тромбоцити - 75 - при долна граница 130. Така наречената ми джи пи по това време обяви, че резултатите са сбъркани в лабораторията и ще обърне внимание след като се върне от отпуск - неясно кога. Оплаквах се от подуване, но никой не го прие сериозно. Месец по-късно направих 2 силни кръвоизлива, които приписаха на гинекологични проблеми и ми направиха гинекологична операция. Тромбоцитопенията продължи и след това. През януари установиха, че ТSH е над 100 , а МАТ е над 600 - т.е. съм се сдобила с Тиреодит на Хашимото. Малко след това покрай ехографията на щитовидната жлеза ми направиха и такава на черния дроб. Установи се, че има увеличен ляв дял - с 3см, с дифузни структурни промени от стеатозен тип, увеличен далак с 2см и с твърдо еластична консистенция, вена порте - 12.4мм. Направиха ми изследване за хепатит В и С - отрицателни, за антитела CMV-IgM (-) ; CMV-IgG(-) ; EBV-СА-IgM (-)  EBV-СА-IgG - положит. - 74 ru/ml ; ANA (-) , AMA (-)  ASMA - 1:80 Титър; АсАТ започна от 164 през март, като сега е 402, АлАТ през март беше 167, а сега - 458; Общ белтък - 100, тромбоцити - 98 ; ГГТ - 94 .
С тези изследвания отидох при д-р Антонов в "Свети Иван Рилски" и той ми каза, че съм класически пример за Автоимунен хепатит. Трябвало веднага да постъпя в болницата, но се оказа, че това може да стане най-рано на 31юли. Та, това е. Оттук нататък всичко ми е в мъгла.

10
Здравейте! Поразгледах описаните заболявания и проблеми тук и не видях диагноза като моята. Прочетох тук и там някои неща, които ми говорят за това, че имам сериозен проблем и неособено благоприятна прогноза за развитието. Доскоро нямах никакви проблеми, но ето че започнаха да ме връхлитат един след друг. Поставиха ми диагноза Тиреодит на Хашимото, а сега и това. Според доктори, това било нормално, но според мен е малшанс. Не искам да коментирам медицинските лица, благодарение на които си влачих проблемите 1год., за да ги открият други, когато е доста късно. Трябва да мисля оттук нататък какви ще ги дробя. Записаха ме за 31юли да вляза в болница, а нямам грам представа какво ще ми се случи. Ако някой е наясно с тази болест, ще му бъда благодарна да напише каквото знае. Поздрави!  :sad3:

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007