Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - danni_9

Страници: [1]
1
Благодаря, Ирка!
Успех и на теб при лечението на хепатита!

Копие на оригиналния пост:
Цитат
благодаря ирка успех и на теб при лечението на хепатита=

Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!

2
Благодаря за отговора!
При ин витро има доста инжекции, които се поставят почти месец. Дали биха могли да увредят дроба ми?
При първият опит, който е отрицателен всичко е нормално, но мислим да правим втори и не знам как ще се отразят на дроба ми.
Притеснявам се да няма усложнения!
И мисълта, че има вероятност плода да се зарази, никога няма да си го простя, аз да заразя децата си!
Знам, че всичко е божа работа, но все пак трябва да съм подготвена за всичко!

Копие на оригиналния пост:
Цитат
Благодаря за отговора=При ин витро има доста инжекции който се поставят почти месец дали биха могли да увредят дроба ми =При първия опит който е отрицателен всичко е нормално=но мислим да правим втори и незнам как ще се отразят на дроба ми=Притеснявам се да няма усложнения=И мисълта че има вероятност плода да се зарази=никога няма да си го простя =аз да заразя децата си=Знам че всичко е божа работа=но все пак трябва да съм подготвена за всичко=

Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!

3
Здравейте,
През 2011 разбрах че съм носитител на хепатит Б. На 28 години съм. Не съм боледувала. Реших да си пусна кръвна картина, тъй като не си бях пускала много време и тогава забелязахме че АСАТ ми е 32, а АЛАТ е 64.
Моята лекарка ме посъветва да се изследвам за хепатит Б и ето че излезе положителен. Баща ми има хепатит Б от близо 10 години (може и повече), но досега не се е изследвал за нищо друго и засега е добре.
Баба ми почина от цироза.
Има ли някаква вероятност да сме се заразили взаимно?
Преди години, когато баща ми е разбрал, че е носител на вируса, са ни изследвали, но тогава моят тест беше отрицателен.
Ходих при гастроентеролог в град Пловдив, за да видим какво се случва. Накара ме да си направя ДНК-количествен и резултата ми беше 417 159 603 (8,6  лог 10), а в копия: 2 085 798 016 (9.3 лог  10) .
При тези резултати доктора каза, че е необходимо лечение, но може да се изчака до 5 години.
Ние правим опити за дете и лечението може да го оставим за след като родя. Но и бременноста ми се забави. И поради здравословни причини при мъжа ми, тази година правихме ин витро.
Трябваше наново да изследвам ДНК-количествен  и резултатите ми бяха: 329 000 000 (8,5 лог 10), и в копия:1 640 000 000 (9.2 лог 10).
Докторът, който прави ин витрото ми поиска документ от специалист, че хепатита ми не би попречил на реализирането на бременност.
При което отново трябваше да посетя гастроентеролог. Беше ми издаден такъв документ и в него пише:
Цитат
ДИАГНОЗА: ХЕПАТИТИС ХРОНИКА. Липсват противопоказания за забременяване и износване на плода.

Моите въпроси са:
- Възможно ли е хепатита да убие ембрионите, които върнаха в мен?
- Трябваше ли да правя опити за забременяване с тези резултати?
- Кое трябваше да направя да направя - първо да се лекувам, за да се изчистя, или да правя опити да забременея и тогава да се лекувам?
- Ако забременея, какъв е шанса да заразя децата (при ин витро обикновено са две)? Не искам да ги заразя и много се притеснявам да не се случи!

Много се надявам някой да ми отговори!

Копие на оригиналния пост:
Цитат
през 2011 разбрах 4е сЪм носитител на хепатит б.На 28 години съм.Не съм боледувала  реших да си пусна  крръвна картина ,че не бях от много време и тогава забелязахме че асат ми е 32 и алат 64.Моята докторка ме посъветва да се изследвам за хепати б и ето че излезе положителен.Баща ми има хепатит б от близо 10 години (може и пове4е),но досега не се е изследвал за нищо друго и за сега е добре.Баба ми почина от цироза .Има ли някаква вероятност да сме се заразили взаимно?Преди години когато баща ми е разбрал, че е носител на вируса са ни изследвали, но тогава моят тест беше отрицателен.Ходих при гастроентеролог в град Пловдив за да видим какво се случва.Накара ме да си направя ДНК-количествен и резултата ми беше 417 159 603/8,6  лог 10 и копия :2 085 798 016/9.3 лог  10 .При тези резултати доктора каза, че  е необходимо лечение,но може да изчака до 5 години.Ние правим опити за дете и лечението може да го оставим  след като родя.Но и бременноста ми се забави и поради здравословни причини при мъжа ми тази година правихме ин витро.Трябваше наново да изследвам ДНК-количествен  и резултатите ми бяха:329 000 000/8,5 лог 10 и копия:1 640 000 000/9.2 лог 10.Докторът който прави ин витрото ми поиска документ от специалист, че хепатита ми не би попречил на реализирането на бременност.При което отново трябваше да посетя гастроентеролог .Беше ми издаден такъв документ и в него пише ДИАГНОЗА:ХЕПАТИТИС ХРОНИКА .Липсват противопоказания за забременяване и износване на плода.МОЯТ ВЪПРОС Е  ВЪЗМОЖНО ЛИ Е ХЕПАТИТА ДА УБИЕ ЕМБРИОНИТЕ КОЙТО ВЪРНАХА В МЕН?
ТРЯБВАШЕ ЛИ ДА ПРАВЯ ОПИТИ ЗА ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ С ТЕЗИ РЕЗУЛТАТИ?КОЕ ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВЯ ПЪРВО ДА СЕ ЛЕКУВАМ ЗА ДА СЕ ИЗЧИСТЯ ИЛИ ДА ПРАВЯ ОПИТИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ И ТОГАВА ДА СЕ ЛЕКУВАМ=И ОЩЕ ЕДИН   ВЪПРОС АКО ЗАБРЕМЕНЕЯ КАКЪВ Е ШАНСА ДА ЗАРАЗЯ ДЕЦАТА(ПРИ ИН ВИТО ОБИКНОВЕННО СА ДВЕ)=НЕ ИСКАМ ДА ГИ ЗАРАЗЯ И МНОГО СЕ ПРИТЕСНЯВАМ АКО ТОВА СЕ СЛУЧИ=
МНОГО СЕ НАДЯВАМ НЯКОЙ ДА МИ ОТГОВОРИ=

Пост, редактиран от модераторите, поради неспазване на правилата за използване на форума!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007