Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - лиана

Страници: [1] 2 3 ... 7
1

Благодаря ти много за включването Силвана   :flowers:


2
Успокои ли се вече?
И аз съм в същата болница, но на мен ми изписаха Абви за 8 седмици. Питах не трябва ли 3 месеца, но ми отговориха, че толкова е лечението при сериозно увреждане на дроба. Не знам, малко се притесних. Досега не съм прочела във форума за някой, който се е лекувал по този по-кратък вариант на лечение.

Дано не бъркам, но ако не се лъжа ти беше дал линк къде да се проверява за съвместимост на приемани лекарства с лекарствата изписани за хепатит С. Приемам ежедневно едно лекарство, което пише в документите че трябва да се спре при започване на лечение. Искам да си проверя там за алтернативи някакви. Засега ми казаха да си го пия, пък като ми отпуснат лечението ще го мислим, но бих предпочела да се подготвя поне малко теоретично  :smile:
Би ли пуснал линка отново, ако не съм в грешка  :smile:
3
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Ноември 06, 2017, 17:55:20 »
И аз вече съм в редиците на чакащите отговор от здравната каса, но 2-месечния срок още не е изтекъл.
Назначено ми е Виекиракс и Ексвиера, но за 8 седмици, а не за 12, както очаквах. С 1б съм.

4
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Септември 04, 2017, 13:32:22 »
Здравейте отново  :smile:
Биопсията се оказа голям страх за нищо  :smile: Мина много леко, повече ме измъчиха 2-та часа лежане след това  :smile:
Сега чакам резултатите и след това ще подавам документи за лечение. Дали ще има и кога, предстои да видим  :smile:

5
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Август 21, 2017, 22:42:32 »
Данаил, то биопсията лесно минава по бързата процедура, ама после започва чакането  :smile: Ако резултата ми е добър, не съм убедена, че ще ми отпуснат лечение. В интерес на истината, не съм убедена и че трябва да се лекувам, ако резултата ми излезе същия като при фиброскана.

 snd242, успех!
6
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Август 20, 2017, 22:35:05 »
Благодаря Velimira :smile:
Дано и при мен мине леко. Притеснява ме, че съм доста пухкава и дано това не затрудни интервенцията. Пък и след хубавите резултати от фиброскана да не излезе някоя  изненада в резултата.

snd242 така е за съжаление, без биопсия не можеш да кандидатсваш за лечение по здравна каса. Ти ще опиташ ли отново, ако правилно помня на теб ти бяха отказали лечение.

Дали не трябваше да си отворя тема в следващия раздел  :smile: очакващи лечение  :smile:

7
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Август 19, 2017, 17:14:51 »
Благодаря за подкрепата Аника  :smile:

8
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Август 19, 2017, 13:43:46 »
Към края на месеца ми предстои биопсия. Най-после се реших. Въпреки, че имам огромно доверие на д-р Балабанска, умирам от страх. Стискайте палци всичко да е ок.

9
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Юни 29, 2017, 22:27:13 »
Излезе ми резултата от новия ПСР.
Количеството на вируса от 80800  UI/ml, се е качило на около 1500 000 UI/ml, ужас.
Дойде ми като гръм от ясно небе. Не знам защо тайно се надявах да видя по-малка цифра  :sad3:
В копия цифрата е още по-стресираща.

10
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Юни 20, 2017, 22:32:09 »
Привет  :smile:

Днес прегледа мина чудесно. Нямам влошаване на фиброзата. Няма проблем и с работата ми  :smile: Е, имам лека стеатоза, но това най-вероятно е от килцата в повече  :smile:

Д-р Балабанска предложи да подготвим документи за лечение и остава аз да се реша. Давам си малко време за сериозен размисъл и най-вероятно ще се пробвам, пък да видим.

12
Честито и от мен  :flowers:
Успешно възстановяване!

13
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Юни 13, 2017, 20:38:52 »
Благодаря ви момичета за отговорите  :flowers:

Видях офис на Цибалаб до Министерство на земеделието, може би ще отида там, да ми отнеме 30-40 минути и от двете начални точки. Ще се поразходя да сваля малко напрежението. Само ме притеснява дали ще излязат резултатите до обяд. Това не го съобразих преди да попитам  :smile:  Май ще е най-добре да отида към 9:30 в Токуда и там да ги направя. Ще помисля още малко. Но ви благодаря за насоките  :smile:

Надявам се всичко да е ОК на прегледа, но лошото е че сама за себе си не мога да се реша на лечение, ако се окаже отново резултата Ф 0-1. Сега видях, че последния ми фиброскан е от март 2015г. Тогава д-р Балабанска препоръча да чакам новото лечение, а сега ще видим какво ще каже. Ще поговоря с нея и за работата в лаборатория, че много ме притеснява, но нямам варианти за друга работа в момента. Мога да помоля за преместване на друга позиция, но не ми се казва за хепатита, защото от семейството ми почти никой не знае, само сестра ми. А и в работата не ми се казва, че и без това си е едни клюкарник, ужас направо. Само се въртя в един омагьосан кръг, но сама си го правя.

Благодаря още веднъж и бъдете здрави, момичета  :love5:


14
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Юни 12, 2017, 22:09:21 »
Никой не иска да ми отговаря на въпросите, но аз пак да питам нещо  :wink3:

Въпрос към софиянци  :smile:

Другата седмица съм при д-р Балабанска и ми се иска този път да си направя изследванията в София. Моля препоръчайте ми в коя лаборатория да ги направя. Като район около НДК или около площад Славейков.

Аз си правя изследванията в една и съща лаборатория, но напоследък ме гризат едни съмнения... Токуда ми е далече от там където ще отседна, и не знам какво ще правя в дългата пауза между взимането на кръв и часа за фиброскана, иначе там бих ги направила.

15
Какво става, Миме?

Защо не пишеш?

Драсни нещо, поне на лични  :love5:

Страници: [1] 2 3 ... 7

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007