Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Robinho

Страници: [1]
1
Общи теми / Re: Николай Алексиев-Плевен
« -: Април 09, 2017, 09:00:54 »
Съгласен съм с Силвана Лесидренска,аз взех билките от Николай Алексиев,защото чаках 4 месеца одобрение от РЗОК за лечение,и затова ги спрях.Но мисля,че помагат и хора,на които е отказано лечение или чакат одобрение може да ги вземат да опитат,при всички положения няма да им навредят

2
Общи теми / Re: Николай Алексиев-Плевен
« -: Април 04, 2017, 05:05:51 »
Аз имах 22 000 000 много висока виремия,взех от неговите билки и ги пих около месец и половина.Сега стартирах лечение с Ексвиера и Виекиракс и на стартовия ПСР стойностите бяха 473 000,което много ме изненада,а също и лекарите.Така че незнам може и да помагат тези билки,на мен ми каза да ги пия 6 месеца и ако ги бях пил можеби щяха да преборят вируса,незнам.

3
Общи теми / Re: Exviera и Viekirax КЪДЕ?
« -: Март 16, 2017, 19:07:30 »
За Костинброд, София област

4
Общи теми / Exviera и Viekirax КЪДЕ?
« -: Март 16, 2017, 11:07:06 »
Здравейте! След близо две години чакане, най-накрая съм одобрен за лечение с новите препарати, но те сякаш са неоткриваеми в аптечната мрежа. Бихте ли споделили от къде мога да ги закупя с протокола на ЗК? Благодаря!

5
Общи теми / Николай Алексиев-Плевен
« -: Декември 24, 2016, 10:10:31 »
Здравейте! Имате ли впечатления от билкаря Николай Алексиев? Някой правил ли е неговото лечение ? Благодаря!

6
Здравей и от мен,

с какво увреждане си?

Здравей! Аз съм с Ф1 без септи на черния дроб.Генотип 1Б

7
Здравейте! Втора година се лекувам от хепатит С генотип 1, като през изминалата 2014 г. бях на  лечение с Пегинтрон. От началото на тази година очаквах от ВМА да ми подадат документи към здравната каса, за да се включа в програмата за безинтерфероново лечение. Преди седмица, получих отговор, че заради ниската вирусна натоварености и заради доброто състояние на черния ми дроб, няма да подадат документите ми /отново/, защото от касата щели да ги отхвърлят. Искам да попитам, има ли и други върнати от клиниките? Имат ли право лечебните заведения да ми откажат лечение и при какви условия? Имам ли право аз, като пациент да се насоча успоредно към друга болница? Или просто трябва да чакам да се влоша достатъчно, за да решат да ме лекуват?

8
Общи теми / Въпрос относно Енжерикс Б
« -: Март 07, 2014, 13:20:08 »
Здравейте! Интересува ме може ли да се прилага ваксината Енжерикс при положение, че съм стартирал лечение с пегинтерферон заради хроничен хепатит С? Колко апликации трябва да се направят 3 или 4? Коя схема е по-удачна в моя случай-
Тази:
Първата доза: на избрана дата
Втора доза: 1 месец по-късно
Трета доза: 6 месеца след първата доза.
или тази
Първа доза: на избрана дата
Втора доза: 7 дни по-късно
Трета доза: 21 дни след първата доза
Четвърта доза: 12 месеца след първата доза
На каква цена може да се намери ваксината?
Благодаря!

9
Благодаря Ирена! В крайна сметка се принудих да се върна във ВМА. Надявам се занапред да има по-малко ексцесии там.

10
Здравейте! За пръв път пиша във вашия форум. Тук открих отговори на много мои въпроси, но има още един, който силно ме вълнува и може да предопредели хода на лечението ми. Преди осем месеца ме регистрираха с хроничен хепатит С във Военномедицинска академия. След серията от тестове и биопсията, в началото на месеца получих заветните протоколи от НЗОК. Вече закупих и първата партида пегинтрон и ребетол. До тук всичко е ок, но проблема е, че не желая занапред да провеждам лечението си във ВМА поради една адски некоректна проява, която мисля да не коментирам тук. Искам да попитам дали някой от вас се е местил от една болница в друга по време на лечението и дали това е допустимо?Все още не ми е поставена първата инжекция. Насочих се към Проф. Антонов в Иван Рилски. Просто съжалявам, че още в началото не отидох при него. Моля за съвет. Благодаря!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007