Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - valerii2323

Страници: [1] 2 3
1
Ако бяхте прочели писмото щяхте да разберете до кого е адресирано.

2
Борбата с вироса и борбата с бюрокрацията е една ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕПЯТ.

3
Общи теми / може ли да се завърне отново
« -: Септември 09, 2016, 20:16:42 »
Здравейте. Лекувам се със тройната терапия на АБВИ Виекиракс. еквиера и ребетол и на първия месец чернодробните изследвания са в норма ПСР отрицателен и понеже съм с цироза  дали може да се завърне вироса.

4
Здравей. Казвам се Валери  от Русе съм. Документите ми бяха подготвени от Варненската болница и утре 28 06 стават два месеца.  В петък след обяд ходих вРЗОК Русе  служителката беше много любезна и ми каза:господине не знам защо но документите са на изчакване още не са минали на разглеждане от експертна комисия нямате и отказ за лечението .Опасявам се да не ги претупат за да влязат долу горе във срок.Идва и отпускарския сезон до кога ще чакаме незнам.

5
Общи теми / Re: има ли значение
« -: Май 18, 2016, 23:27:44 »
Да на АБВИ  такова беше написано на протокола

6
Общи теми / има ли значение
« -: Май 18, 2016, 09:53:25 »
Здравейте. Преди да започнат изготвянето на протоколите в болницата ми каза лекарката че ще бъда лекуван със ХАРВОНИ а когато вече бяха готови протоколите лекарствата бяха други ВИЕКИРАКС ЕКВИЕРА РЕБАТОЛ  защо се е получило така каква е разликата само в производителите ли

7
Здравей Аника рових се из моите бомаги и само това намерих   anti HCV I REACTIVE ,  anti HCV 56.69 S/CO   какво означава

8
Благодаря много за отговора.

9
Диагностика / относно генотипа на хепатит С
« -: Декември 01, 2015, 10:25:35 »
Здравейте ,  Имам един въпрос на който не намирам отговор, със хепатит С съм, но никъде в моите изследвания не откривам какъв генотип е. Моля, ако някой знае нещо по въпроса.

10
Общи теми / Re: позитивния лекарствен списък
« -: Октомври 27, 2015, 19:18:09 »
Много добре написано, никой не мисли да се предава ще се борим няма какво да губим жално че няма месни структори на хепактив за да е по успешна борбата интервюта,писма до институци,сбирки

11
Общи теми / Re: позитивния лекарствен списък
« -: Октомври 22, 2015, 22:59:40 »

12
Общи теми / позитивния лекарствен списък
« -: Октомври 22, 2015, 11:06:22 »
Здравейте неможах да намеря темата за това отворих нова.  новото безинтерфероново лечение дето се говореше толкова много май пак  остана неприето отново ли парите са проблема  или нещо друго за всичко друго пари се намират а за лечение отнво няма . Докога ще чакаме времето работи против нас.

14
Здравейте форумци

Искам да изкоментирате телевизионното предаване Открито с Валя Ахчиева по темата за хепатит С.  И на тези които чакат новите лекарства. Дано скоро се намерят пари в държавата.             

15
Здравейте          И ас като един от всички които чакат новите лекарства за борба със хепатита министерството на здравеопазването и здравната каса какви стъпки предприемат за тяхното удобряване и закупуване. Защото и чакането не е добър вариянт.

Страници: [1] 2 3

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007