Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - сперанца

Страници: [1]
1
Искам да попитам още нещо. Това значи ли че е преборило вируса или просто е изчистило антителата предадени му от майката?
Питам защото в случай, че е преборило вируса следва да има вече имунитет???

2
Здравейте!
Тези дни отидохме да направим теста за антитела на синът ми. И наистина тестът показа, че е отрицателен, както го предчувствах. Това е най-щастливата новина за мен. Плаках от радост. Огромен товар падна от плещите ми.
Искам да благодаря на всички вас за подкрепата и адекватните съвети!
Благодаря ви от сърце!!!  :love5:

3
Знам, че ще си помислите, че за болна от Хепатит С съм доста неориентирана, но моите изследвания навремето ги правиха в Италия. Ходих и при един от най-добрите лекари там и той ми каза, че е по-добре да не правя нищо и да разбутвам нещата. Лечението с Интерферон не ми го препоръча, защото за моят генотип имало много малък шанс да се оправя, само в краен случай. После тук в България имах сблъсък с един некоректен лекар и така си останах без лекар. Само рядко, когато се сетя си пускам сама изследвания за Алат и Асат. Предпочитам да не мисля за болестта си защото така живея по-лесно. Нещо като защитен механизъм. Да забравя, че в мен тиктака една бомба със закъснител!
Естествено проявявам интерес и се интересувам от новото лечение. Следя информацията и как се отразява на болните.
В общи линии това е за мен... :smile:

4
Това базово изследване във всяка лаборатория ли може да се направи?? Или ако не да позвъня на телефона да ме насочите. :yahoo: :doubleup:

5
Може да се вижда по-добре така.

6
На снимката са първите изследвания, които направиха на сина ми след като навърши една година. Аз далновидно си ги ксерокопирах. Това е четири дни след рожденният му ден. Предполагам и следващите са същите. И кръвта беше от вената защото жената, която вземаше кръв в лабораторията се притесни че детето е толкова малко. Досега всички изследвания са хубави.
Иначе говорихме с моя мъж и мислим, че е по-разумна първо да направим anti HCV теста. Но като четох ми се стори, че той има някой условности. Въпросът ми е: Ако резултатът от този тест е отрицателен това означава ли на 100% че той е здрав??? Защото дори и да има малко съмнение предпочитам да направим другият по- сигурен  тест, макар и да е по-скъп.

7
Изследванията са на нищожна цена. Мисля, че 2лв. за кръвта, а видеозона мисля че беше безплатен. Доколкото знам се гледат само показателите на Алат и Асат. Само след раждането са били завишени, след това не. За антитела не са ни изследвали. Ние сме готови да си платим някакво точно и категорично изследване. Но личната е казала, че не може на 7 години??? От Ямбол сме.

8
Здравейте!
Разбрах, че съм болна от Хепатит С преди около 15 години. Минах през всичките фази на болестта и се научих да живея с нея. Забременях и изчетох томове литература. Спомням си, че при момченцата рискът беше по-малък или обобщено шансът да заразя детето си беше около 3%. Рискът от заразяване при раждането туширах като ми направиха секцио, а рискът при кърмене като пиеше от шише. Какъв беше шокът за мен обаче, когато след изследвания в родилният дом ми сервираха че новороденият ми син също има Хепатит С. Това помрачи радостта ми от появата му. Сами знаете какво означава това. Само аз си знам как съм го преживяла.
Здравната система в която вече съм изгубила доверие реши, че неговото състояние трябва да се следи, като веднъж в годината му се взема кръв от пръстчето и минава видеозон. При всичките изследвания, които сме направили до сега показват че детето е в отлична форма.
В миг на просветление аз прочетох някаква статия в която пишеше, че е абсолютно нормално след раждането да са останали някакви тела от майката и то да даде този резултат.  На мен това обаче никой не ми го каза!!! Оставиха ме да живея с тази вина!!!
Коментарът на личната е че дори той да е добре бил вирусоносител. Следователно аз си зададох въпроса- тези хора, които даряват кръв как разбират дали са болни или вирусоносители. Според мен много лекари не са добре запознати какво говорят.
Та баща му е казал на личната, че сме готови да си платим изследване, което да покаже с точност болно ли е детето или не. Отговорът обаче бил че на тази възраст - 7 години такова изследване не може да бъде проведено.
Следователно съм допуснала грешка като им казах, че съм болна и сега ми разиграват детето като маймуна. А най-вероятно то е здраво!
И понеже както споменах повече на лекар вяра нямам, реших да попитам вас приятели. Защото всяка ваша дума е изстрадана!
Вярно ли е това твърдение на личната или пак ме вкарва в заблуда???
Ще ви бъда много благодарна за помощта!


Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007