Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - didi_79bg

Страници: [1]
1
Общи теми / Re: Хепати В и левкемия
« -: Август 26, 2017, 11:26:26 »
Здравей Силвана,
Благодаря за телефонния номер! Успяхме поне изследване с фиброскан да направим и хубавото е, че няма фиброза, Ф0 е резултата. Не искаше да коментира относно лечение и други въпроси, препраща ни към детските гастроентеролози към д-р Лазарова. Все още не сме направили консултация с нея. Само един въпрос имам - в епикризата пише: Anti HBs - 51 mIU >10 mIU/ml имунен отговор, това дали означава, че организмът се бори с вируса и има ли такива случаи, в които сам може да го пребори, без лечние?
Благодаря!

2
Общи теми / Re: Хепати В и левкемия
« -: Август 07, 2017, 08:29:43 »
Опитах се да запазя час за др Балабанска, но понеже е дете, не искат да ми запазят час. Някой знае ли дали въобще ще иска да го прегледа, ако отида на място или да търся друг лекар

3
Общи теми / Re: Хепати В и левкемия
« -: Август 04, 2017, 16:01:37 »
От Бургас сме. Смятам да потърся второ мнение и в София. Когато идвам до София, ще се обадя. Благодаря!

4
Общи теми / Re: Хепати В и левкемия
« -: Август 04, 2017, 12:58:49 »
Аз лично не съм се изследвала, но когато съхранявахме стволови клетки при раждането на второто ми дете, преди да ги съхранят се правят изследвания на мен и мисля, че точно за хепатит ги изследват, но не съм съвсем сигурна. Детето ми е заразено с вируса на хепатит от кръвопреливанията, които имаше по време на лечнието на левкемията.

5
Общи теми / Re: Хепати В и левкемия
« -: Август 04, 2017, 09:38:17 »
Благодаря много, ще се опитам да запазя час при д-р Балабанска, дано да не е в отпуск. Детето е на 7 години и половина.


6
Общи теми / Хепати В и левкемия
« -: Август 04, 2017, 00:33:20 »
Здравейте, става въпрос за детето ми, което беше болно от левкемия. В ремисия е, но още по време на поддържащото лечение бяха скочили доста над нормата Алат и Асат. Тогава бяха направени изследвания за хепатит В и С, но уж всичко беше отрицателно. Приемаше лекарства, за да може да спаднат нивата на Алат и Асат, но те винаги бяха около 80/50. Преди месец, след като чернодробните скочиха много (Алат 478; Асат 262) вече направиха по обстойни изследвания за хепатит и се установи, че има хепатит В. Притесняваме, че вирусната репликация е голяма (HBV DNA 19237 IU/ml). Изчетох доста тук във форума. При нашия случай лекарствата, които се използват за лечение на хепатит В са противопоказни за основното заболяване (левкемия). Объркана съм, незнам какво да направя, искам да направя и с други лекари консултация, четох и за това изследване с фиброскан. Има ли други в нашето положение и какво са им препоръчали лекарите? Ще съм благодарна на всякакви съвети!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007