Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Ками

Страници: [1]
1
Моята история / Re: Автоимунен хепатит
« -: Март 11, 2018, 08:45:58 »
Биопсия вече ми правиха, именно за да потвърди предположенията, но и тя не даде конкретен отговор!
Благодаря ви!

2
Моята история / Re: Автоимунен хепатит
« -: Март 10, 2018, 10:35:24 »
Лекувам се в Пловдив. Всички изследвания за антитела са отрицателни с изкючение на ASMA и общи AHA(IgG)-IFA (на което пише "дифузна", не знам какво означава).

3
Моята история / Автоимунен хепатит
« -: Март 08, 2018, 10:57:48 »
Здравейте! Преди 6 месеца бях в болница поради проблеми с червата и след три месечно лечение трябваше да вляза пак за контролни изследвания. При повторното ми влизане ми откриха доста високи чернодробни показатели, които продължиха да се покачват. След редица отрицателни изследвания за вирусни хепатити и някои за антитела, остана варианта за автоимунен хепатит. Направиха ми биопсия за потвърждение на диагнозата, доколкото разбрах резултата от нея не е категоричен, че е автоимунен, но остана тази диагноза и в момента ме лекуват за това, с Урзофалк и Преднизолон, а следващата стъпка в лечението е Имуран.
Искам да попитам има ли друго изследване което може да потвърди или отхвърли диагнозата? и Има ли друго лекарство което може да замести Имурана ( тъй като знам че това е противопоказно при бременност)?
Извинявам се ако не съм писала, на правилното място!
Благодаря ви предварително за вниманието!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007