Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - olga61

Страници: 1 2 [3] 4 5 6
31
Креми! Аз докато се лекувах-имах ензими в норма, и забравих на време за болки в дясно , нямаше притискане, нямаше парене. Имаше много други странични ефекти, но точно дроба ми се чувстваше добре. Две седмици кък съм приключила.... и пак... нещо има там. Не боли, но не комфортно, като че ли нещо пречи, пари. След две седмици ще ходя на ПКК и ензими и...ще проличи. Сигурно трябва нещо пак да пия . карзил, легалон и т-н. прочие неща...Сигурно най-добре ще ти отговори лекар, добър лекар... Успех!

32
На лечение съм / Re: Започнах лечение...
« -: Ноември 13, 2014, 19:40:58 »
Ния, скъпа, много важно, че ти си настроена да се бориш! Не се предаваш, това е важно! Ще успееш...

33
Силви! Сигурно страхотно усещане-да почувстваш как силите се връщат, как всичко идва на място...Господи, чак не мога да повярвам че и аз ще доживея до момента когато минат тези гадни странични ефекти... Няма как! Пожелавам Ти-много сили, хубави моменти и само отр.ПСРи!

34
Миме! Събирай сили ... Не изчезвай.... Бъди силна и упорита! Няма да се отказваш и ще успееш!

35
Завършено лечение / Re: Приключих!
« -: Ноември 03, 2014, 19:14:12 »
Благодаря Ви, мили приятели! Обаче днес ,като работих помислих че " завърших лечение" Е силно казано, дори прибързано. По-точно-приключих първото лечение...Дай Боже то ще е последно, но това ще разбера като му дойде време.... Бъдете силни !

36
Завършено лечение / Re: Приключих!
« -: Ноември 02, 2014, 16:29:33 »
 :flowers:

37
Завършено лечение / Приключих!
« -: Ноември 02, 2014, 15:53:56 »
Здравейте приятели! Мисля, че имам пълно право -да пиша тук-"завърших лечение". Успях, свърших  на 30 октомври инжекции, имам още няколко дена хапчета.... Когато преди няколко години влязох в този форум, почнах да чета, да се запознавам с истории, когато ревах от страшилки за  странични ефекти и правила на Здравна Каса-изобщо не можах и да помисля,че ще пиша- АЗ ЗАВЪРШИХ ЛЕЧЕНИЕ !!!!! Минах без един ден болнични, освен когато ходих във Варна ! Минах с много странични ефекти-вие най-добри ги познавате! Но- ето-жива съм! Не съм отслабнала, е-с малко пооредяла коса и... зъби! Но жива! След шест месяца ще направя ПСР, а сега-сега ще се радвам на живота, Коледа и Нова година! Пожелавам на всички ВАС-успех в лечение, сили, подкрепа и разбирателство на близки и колеги! Смелост и оптимизъм, само отрицателни ПСРи!!!! :yahoo:

38
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Октомври 18, 2014, 18:47:58 »
Познавам хора, които успяха от един път да изчистят вируса. Познавам такива, които живеят с него по 15-30 години. А познавам един човек, който за 5-7 години с вирус на хеп С стигна до цирроза , 70 % от дроба му е увредено и не можа той да понесе и това интерфероново лечение! Според мен-абсолютно всичко е индивидуално! Как живееш, как "се разбираш " с вируса, твоето желание да го отглеждаш или да направиш някакви стъпки да го изтребеш... Трябва да решиш и да живееш в хармония с ТВОЕТО решение, защото никой няма да те даде категорично верен отговор!Верен -е за Теб! Само Ти избираш за себе си! Аз -избрах !

39
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Октомври 10, 2014, 18:55:13 »
Чак пък брутални странични ефекти.... При всеки различно. Някои потежко минават, някои понасят полеко лечение. Остават ми 4 седмици и приключвам Досега нямам отсътствия от работа, освен когато ходих до варна. Има много трудни дни, покрай инжекция, но се издържа

40
На лечение съм / Re: И аз почнах лечение!
« -: Септември 10, 2014, 15:31:55 »
Да се похваля-какво значи да пиеш на 1 хапче Копегус по-малко За месяц хемоглобин от 94 стана 110. Чудесно! Левкоцити низки, нищо, ще ги изтърпя.АСАТ 29,31, АЛАТ 27,42. Дано така да се задържи до края! на всички-успех и сили!

41
На лечение съм / Re: И аз почнах лечение!
« -: Септември 06, 2014, 16:08:24 »
Благодаря, Силви! Аз май само на форума мога да се оплача и само тук намирам подкрепа....Близки често смятат, че съм капризна и сприхова без причина. Общо взето, трудно, но се издържа...особенно при мисълта-че ще има край! И надежда!

42
На лечение съм / Re: И аз почнах лечение!
« -: Септември 05, 2014, 19:27:40 »
Здравейте! Остават 8 пирона да забия, хи-хи...Обаче след вчерашната инжекция днес направо като умряла-нямам сили, лягам и потъвам в нирвана. А съм на гости при внучета...дано утре да е по-добре. Вероятно, колкото наближава края толкова посилни странични ефекти. хора, успех на всички!

43
Осем месяца пия копегус по время на хранене-ям малко, пия хапчета и пак ям. Изобщо не ми се гадеше.Малко в начало се промени вкус, но сега всичко както винаги. не отслабнах, но и не напълнявам. Хемоглобин падна до 94, намалиха сега хапчета на 4 и ще видим. чакам края на лечение, няма значение какъв ще е той. Просто вече толкова се уморих от него, но ....няма как...Успех на всички!

44
На лечение съм / Re: И аз почнах лечение!
« -: Август 08, 2014, 20:39:53 »
Намалиха ми копегус от 5 на 4 хапчета. А ензими притесняват, че досега бяха 22-27.И изведнъж тръгнаха нагоре.Обаче в граници и доктор също каза, че няма засега място за притеснение. Благодаря ви за реакция! Успех и позитивизъм!

45
На лечение съм / Re: И аз почнах лечение!
« -: Август 06, 2014, 20:48:59 »
Здравейте приятели! малко съм притеснена-от резултати за осми месяц. Ясно, че хемоглобин пада-стана 94. Ами защо АСАТ и АЛАТ се влошават? По 33 , почти 34 и двата. Уф, сигурно изобщо това лечение не помага да убие вируса. Пожелавам успех на всички!

Страници: 1 2 [3] 4 5 6

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007