Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - olga61

Страници: 1 ... 4 5 [6]
76
На лечение съм / Re: И аз почнах лечение!
« -: Февруари 09, 2014, 15:32:46 »
Здравейте! минах 10та инжекция.... днес направо ми е кофти, но ще дойде утре и ще бъда по-добре! за първия месяц ПСР 92 000, д-р Иванова дава надежда, че на 3 месяц ще е отрицателен. хемоглобин почти нормален, малко низки левкоцити, а други показатели в норма. малко почна да пада коса, да болят зъби, но.... накрая коса ще порасне нова, а зъби...има хубави зъботехници! 14 години този вирус трови живота ми, сега е мой ред-да го изчистя от живота ми! Няма да му позволя да ми отнеме хубави моменти! Идва пролетта и ще се радвам на слънце, ще ходя на гости да видя внучета в Самоков! А то ,че понякога ми е много трудно, само аз знам... пожелавам на всички сили и вяра! Вяра, защото животът е хубав и трябва да направим всичко да е пълноценен! Успех, приятели!!!!!!

77
На лечение съм / Мина един месяц от лечението
« -: Декември 30, 2013, 18:04:49 »
Здравейте ! Искам да споделя някои неща от първия месяц на лечението . направих вече 4 инжекции Пегасис. Първите две седмици пих по 6 хапчета Копегус. Но за две седмици ми падна хемоглобина на 99, и д-р Иванова намали хапчета на 4 на ден. Днес пуснах пак кръвна картина. Интересно, че хемоглобина се качи на 103, а левкоцитибяха 3,6 , а днес 2,4.След инжекция три дена то ми втрисва, то всичко ми боли. Нормално е. Сега е почивки. Но после-трябва да работя, а когато работя-много не обръщам внимание на болежки, защото трябва да подсигурявам и пътувания до Варна, и други неща по край лечение. Тези левкоцити малко ми дразнят, защото усещам-че се умарям. Знам, че всички минаваме през едни или други изпитания и съм настроена да се боря . На 3 януари ще ходя във Варна , ще говорим с лекарка. Но апетит - имам, ям и изобщо едва ли ще отслабна, а така се надявах. Или още рано да се говори за това? Скъпи приятели! Пожелавам на всички хубава нова година! Здраве на Вас и Вашите семейства и близки хора!

78
Рали! Много се радвам, че получи така бързо вторите протоколи! За бодли и цветя..... На втори януари ще се роди второто ми внуче, а аз на 3 януари-трябва да ходя във Варна, на първи ПСР. Важно, че ми разбират и подкрепят! На всички-весели празници и много търпение за да има хубав резултат!!!!

79
На лечение съм / Re: И аз почнах лечение!
« -: Декември 08, 2013, 17:02:19 »
Благодаря за интерес, но сега не ми се вадят всички тези бележки. помня, че имам фиброза 1, лекар каза, че аз успях да запазя еластичноста на дроба, което ще прави лечение по-успешно, а виримия е доста висока. Ще видим накрая!

80
На лечение съм / И аз почнах лечение!
« -: Декември 08, 2013, 16:06:07 »
Скъпи приятели! Пиша така, защото не минава ден да не вляза във форума, да чета, да се уча от Вас-на много неща! 14 години съм с хеп С, генотип 1,  постояно се поддържах с нещо-карзил, витамини, разни други неща, но тази година на 7 май стигнах до Варна, ПСР, 24 юли-биопсия, и- 5 декември първа инжекция на пегасис. Благодаря на всички, които ми отговориха в лични съобщеиня. Благодаря на Ралица-тя ми за пример и без да се виждаме-чувствам я близка! Този форум-като глътка въздъх-ще намериш отговор, подкрепа. Можеш да се оплачеш-ще те разберат! Знаех всичко-теоретически, но като дойде реакция на първа инжекция, разбрах-какво съм забъркала-какво голямо предизвикателство и проверка на воля и характер! Пожелавам на всички -сила! Успехи в лечение! И винаги ще разчитам на Вашата помощ!

81
Благодаря Ви за топли думи! И наистина се казвам Оля  Успех на всички!

82
Здравейте! И аз една от този отбор  И много ми е страх не от хепатита а че няма да се справя с бумащина с отсътствия от работа  Страх че не съм наясно със система Знам че утре ще имам на ръце епикриза и протокола А оттам нататък какво как ще действам Моля да ми извините за грешки за страхове Не съм първа

83
Здравейте! Чета и разбирам- че много сте от Русе- значи съм в отбора Аз съм в самото начало- макар и го имам този хеп С от 14 години - сега съм с епикриза и протокола- Но адски ми е страх -от всичко Надявам се- ще намеря тук подкрепа

Страници: 1 ... 4 5 [6]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007