Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - ralkataaaaaaa

Страници: 1 [2] 3 4 ... 39
16
 :love5: хайде успех ти пожелавам,миличка,както и на всички други  :love5:

17
Мравче,извинявай,мила,но от моето лечение бавно загрявам  :laugh: значи аз съм фиброза 3 по МИХА,което значело 2 по Метавир,поне доколкото съм чела де,аз се чудя защо Иванова не те е пратила при патолога преди да подадеш документи,все пак е била наясно какъв ще е отговора на Касата.Ти загуби толкова много време,дано сега те одобрят. Аз от теб не разбрах какво е това интерфероново лечение за което си кандидатствала,нали подаде документи за новото лечение :) И само да ти кажа ,изобщо не очаквай разбиране и помощ от Иванова,тя ми беше загубила изследване за ПСР и излъга куриера,който изпратих да го вземе,че няма такава пациентка при положение,че ме "лекува" от 3 години  :shocked1: Пожелавам ти успех и дано скоро започнеш лечение  :flowers: :love5:

18
Благодаря  много,Оля,благодаря ти за подкрепата  :love5: Днес приключвам с мъчението боцепревир,не знам как издържах ...

19
Аника,Мравче,благодаря ви ,момичета,прегръщам ви  :flowers: мравче,ще те одобрят,аз чаках повече от 6 месеца,така че не се отчайвай  :love5:

20
Здравейте и от мен,още седмица и край с боцето,нямам търпение вече   :smile: кога минаха 8 месеца на това мъчение не знам,но поне издържах,да видим сега дали завинаги убих вируса,до края на януари съм само на Пегинтрон и Ребетол,но на тях се издържа по лесно... Косата ми почти окапа,нямам и мигли почти никакви,постоянно нещо ме сърби  :laugh: да не ви казвам колко съм изкукуригала,не помня нищо,крещя на който ми падне в нас,реването ми е запазена марка  :laugh: никой не може да ме мине по реване със сълзи и сополи  :laugh: имам болки в костите и ставите,постоянно сърцебиене,тече ми и кръв от носа от време на време,появяват ми се лишеи,рани в носа,рани по ръцете,сърбеж по тялото,прималяване и куп други екстри... но издържах до сега,надявам се и до края да е така :) Пожелавам на всички само отрицателни ПСР :) Нещо Преслав ми се губи,дано са го одобрили за лечение  :flowers: Мравче и ти ми се губиш,пиши  :love5:

21
И на мен днес така ми казаха в ЗК ,като ми пристигнат протоколите веднага щели да ми се обадят  :laugh:  :laugh: :laugh:

22
Пак проблем с протоколите,пак изтече срока и пак ги няма  :scream: Дават ми 28 дни резервни лекарства,днес изтече 28 ден,а третите протоколи никакви ги няма  :fight2: явно другата седмица ще се ходи във Варна за лекарства ...ако изобщо имат да ми дадат де  :sad3:

23
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Септември 13, 2016, 12:21:02 »
Охх тези от ЗК наистина не знам дали ще направят нещо,спорно е :) Но не е честно да те карат да си плащаш безплатно изследване,защото нямали свободни дати.  :fight2:

24
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Септември 10, 2016, 13:57:47 »
То там никога няма свободни дати,правят се на ощипани.Твоето лечение се плаща от ЗК и имаш право на безплатни ПСР. Проблема е на болницата,не твой. Иди се оплачи в ЗК.

25
 :shocked1: :shocked1: :shocked1: Оле ужас,това е нашата ЗК,само да знаеш,че аз чаках повече от 6 месеца да ме одобрят за боцепревир,така че вече от нищо не се учудвам  :fight2: и аз още чакам от умрял писмо,демек третите си протоколи  :angry3:

26
Завършено лечение / Re: Финалът Дойде
« -: Септември 09, 2016, 22:15:19 »
ехаааа бравооооо  :flowers: :flowers: :flowers:

27
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Септември 09, 2016, 17:16:54 »
Здравей,и аз се лекувам във Варна,но съм на тройна терапия с боцепревир. За ПСР си вземаш дата от отделението,направление от личния лекар и лежиш в отделението 3 дни. Така ПСР е безплатен или поне до сега беше така :) Аз все още ходя там за ПСР и никой не ми е искал пари. Ако не желаеш да лежиш в болница се изследваш на частно и ПСР струва 150 лв. :)

28
Общи теми / Re: Помощ
« -: Септември 09, 2016, 17:10:01 »
Потърсете в Сърбия и Турция  :flowers:

29
Общи теми / Re: Помощ
« -: Септември 08, 2016, 14:52:26 »
 :flowers: здравей,Елви,това,което разбрах за лекарството е,че вече не е в списъка на разрешените за продажба лекарства в България.Това означава че най-вероятно няма да го има и в държавите от Европейския съюз,но това не ти пречи да пробваш да потърсиш и там. Аз бих пробвала да го потърся в Турция,но тук ,в България няма как да го купиш. Съжалявам,че не можах да ти помогна.  :flowers: 

30
Благодаря ви много,Преслав,не знаех,че и Б си изкарал :( Чакам скоро да пишеш,че си започнал лечение. Значи на човека ще му кажа,че първо ще го лекуват за хепатит Ц. Аз му обясних за биопсии,прегледи и т. н.,той е притеснен,защото работи на кораб. И най-вероятно ще спре да пътува докато му минат процедурите и лечението :)

Страници: 1 [2] 3 4 ... 39

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007