Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - richard

Страници: 1 2 [3]
31
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Март 20, 2017, 19:17:50 »
Явно си късметлия или симпатичен на аптекарката :smile:
хахах ако на късмет и на симпатичност трябва да се разчита в тази сфера не отиват на добре нещата,а ако наистина пак са го направили с доплащане което не ми се вярва а и не съм го проверил лично,са за "убиване"

32
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Март 20, 2017, 18:43:13 »
Valio все е тая кога си го поръчал,момента на взимане се отчита,а и не съм го поръчвал ,те си знаят че го взимам всеки месец и го има наличен, на 16 ми казаха да си го доплащам а на 17 ми казаха че вече е без доплащане и на 19 го взех без доплащане.на касовия бон пишеше 400 и нещо което значи че са му намалили цената за да се изравни с генерика

33
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Март 20, 2017, 18:26:07 »
На мен още на 17.03. ми се обадиха да си го взема без доплащане за София

34
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Март 20, 2017, 17:41:25 »
Днес го взех без доплащане,изравнили са  цената с генерика.
Уважаеми г-н richard, не знам от къде имате тази информация, но...от НЗОК днес ни казаха:.. "за съжаление ще трябва да си доплатите..." и много е хубаво, че ни дадохте надежда, но....нямаше нужда  :whistle: .
хахаха г-жа Ani_sv,аз надежди не давам а казвам при мен как седят нещата,май нещо сте се пообъркала

35
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Март 20, 2017, 16:15:22 »
за софия става въпрос ама щом ви се доплаща си плащайте

36
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Март 20, 2017, 11:14:07 »
Звъннахме току що, но казаха че нямат такава информация все още  :ashamed2:. От коя аптека го взехте Вие?
Между другото оня ден като научихме, че трябва да се доплаща, и ние звъняхме къде ли не и винаги никой нищо не знаеше и ни препращаше към някакъв друг номер...
от фармастор

37
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Март 19, 2017, 21:57:30 »
супер, благодарим за информацията  :smile:,значи да очакваме обаждане от аптеката  :girl_angel:
не "очаквайте" по-скоро вие им се обадете, когато ми казаха онзи ден че ще трябва да се доплаща по средата на протокола,отидох да се разправям в нзок,в болницата,обадих се на вносителя,на нсцрлп,не бъдете пасивни а активни до колкото можете защото системата и чиновниците в нея.......

38
Днес го взех без доплащане Виреад,изравнили са цената с генерика.

39
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Март 19, 2017, 18:55:54 »
Днес го взех без доплащане,изравнили са  цената с генерика.

40
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Март 17, 2017, 15:52:46 »
Ми..всичко тва е много хубаво, ама защо тия промени се правят от днеска за вчера...без предупреждение, за сметка на хората, имащи спешна нужда от това лекарство. И как до вчера трябваше да се внимава с генериците (според лекуващите лекари), а сега ги налагат..., без да има опит някакъв с тях...проучвания..или...един вид: "оправяйте се...от нас толкова..., нали съкратихме разходите (в последния момент)..., за разлика от предишните управляващи..".
И сигурно няма да минат 2-3 дни..., а повече. В аптеките вече има доставен Виреад (поне в тази, от която вземаме), докато се върне, докато се достави генерика...

Вероятно има нещо или неща, които не разбирам в тази сложна ситуация, но съм много афектирана...и.  ... е много жалко това което се случва в милата ни родина... :(.
нищо няма да се връща или доставя просто трябва да се промени тази меко казана недомислица по средата на протокола да те изненадват че трябва да си плащаш за лечението,при заварено положение трябва да се изпълни протокола както е започнат и едва при издаване на нов лекаря да уведоми пациента че има промяна и се решава какво да се прави.

41
Общи теми / Re: Виреад - доплащане
« -: Март 17, 2017, 15:05:28 »
Говорих преди малко с представител на ANGELINI които са вносителите на VIREAD който каза че те ще поемат разликата в цената с по-евтиният генерик и пациента няма да доплаща като до 2-3 дни ще уведомят НЗОК а те аптеките се предполага.

Страници: 1 2 [3]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007