Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - Velimira

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7
61
Моята история / Re: Хепатит Б Фиброскан.
« -: Септември 04, 2017, 17:00:25 »
Здравей, със сигурност щеше да се види на Фиброскан ако имаше някакво увреждане. Затова спокойно! Ако ти имаш някакви притеснения относно вируса можеш да си пуснеш HBsAg, но щом д-р Балабанска не е счела за необходимо да правиш допълнителни изследвания можеш да и се довериш. Във форума е коментирано,че дори нивото на антителата да падне до нула,при евентуална нова среща с вируса, имунната система ще се активира и ще го унищожи. Успех с гастроскопията ако си решил да я правиш!

62
Моята история / Re: Хепатит Б
« -: Септември 04, 2017, 16:51:47 »
Здравейте на всички, бързам да съобщя хубава новина  :dance: Преди минути говорих с доктор Балабанска по повод биопсията и изследванията, които правих на 11 август - ПСР 415 IU/ml !!! Направо скачам от щастие! Първият ми ПСР от месец юни беше 9277 IU/ml! Знам, че вирусното натоварване се качва и пада постоянно, но това ми се струва много голям спад и затова съм толкова щастлива! Резултата от биопсията е А1,Ф2 - от нея ме беше страх, да не покаже по-голямо увреждане сравнение с Фиброскан, но сега си отдъхнах. Д-р Балабанска каза да продължавам с нещата , които пия и да видим дали няма имунната система да се пребори сама. Иначе ще ми подготви документите за ЗК (с препоръка за Виреад) и след няколко месеца ще пусна изследвания пак.  Стискайте ми палци! Дано повече от нас успеят да се преборят с гадините успешно!  :bravo2: :flowers:

63
На лечение съм / Re: Започнах и аз битката
« -: Август 26, 2017, 18:45:30 »
Здравей, първо да пожелая успех с лечението. ☺ 6 месеца ще минат много бързо,няма и да ги усетиш! Относно хепатопротекторите не виждам лошо да ги продължаваш - всяка помощ е добре долша за дробчето! Хайде, само отрицателни ПСР да имаш оттук нататък!
В.

64
Здравей,така като гледам вируса все още се засича,но е в изключително малко количество,така че явно лекарството работи. Има ли някакви референтни стойности до резултата или поне текст НЕ СЕ ОТКРИВА?! Доколкото виждам си започнал лечението с доста висок вирусен товар и сегашния ти резултат трябва да го разчиташ като много добър. Все пак това което знам за хепатит Ц е че чак след приключване на лечението трябва да имаш отрицателни резултати ит ПСР изследването на 3-ти,6-ти месец и на първата година за да си сигурен,че няма релапс и си се отървал от вируса. Стискам палци следващата контрола да е "-"  :doubleup:

65
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Август 20, 2017, 23:13:05 »
И аз като тебе се притеснявах първите дни след биопсията за резултатите - не че моите са много хубави, ама и по-лоши има, но реших да не се затормозявам излишно. Каквото такова! С притеснение няма да го променим,само с позитивно мислене! Стискам палци всичко да е наред, д-р Балабанска си разбира нещата ☺

66
Моята история / Re: Здравейте и от мен!
« -: Август 19, 2017, 22:35:55 »
Няма страшно! Аз я направих миналия петък при д-р Балабанска и всичко мина много добре! Още същия ден си пътувах към Пловдив! Процедурата е бърза и не боли! Успех!

67
Моята история / Re: Хепатит Б
« -: Август 19, 2017, 11:24:24 »
Благодаря!

68
Моята история / Re: Хепатит Б
« -: Август 18, 2017, 12:12:34 »
Здравейте, искам да попитам по-специално тези,които се лекуват при д-р Балабанска, когато са готови документите за подаване към НЗОК ,тя на вас ли ви ги праща първо,вие да си ги подадете или ги изпраща директно към касата? Благодаря!

69
Моята история / Re: Хепатит Б
« -: Август 12, 2017, 23:24:21 »
Здравейте на всички. Малко Ъпдейт от мен. Вчера минах биопсия при д-р Балабанска. На който му предстои, да не се плаши, не е  страшно. Е, малко ме боля стомаха след това ама мина за около час. А днес съм пушка, даже мястото където ме боцнаха не ме е боляло изобщо. Чакам резултати след 20-тина дни,че нали е август, отпускарски. Надявам се резултата да не е по-лош от Фиброскана. И ПСР ми пуснаха ама забравих да питам след колко време ще е готов резултата. Иначе мога да се похваля с перфектни кръвни резултати! Дори билирубина ми е в норма, а винаги е бил над горна граница. Отдавам го на добавките , които пия вече 2-ри месец. Мисля, че вървя в правилната посока, сега ако и ПСР ми излезе с намалени стойности ще е супер.
На всички, които са по моретата и балканите пожелавам безгрижни ваканции и положителни емоции! И мноооого здраве! :dance:

70
На лечение съм / Re: Още един на Виреад
« -: Август 08, 2017, 23:05:10 »
Копирам писаното от 7 Април 2016:" Пусна ми и количественото определяне на HBsAg: 1330.82 IU/ml, което било нищожно малко и също е прекрасна новина. Антитела още никакви не ми се намират".
Сега слагам и вчерашния резултат-7 Август 2017. Цената на изследването във Варна е неприятно висока-50 лв, но пък си заслужава, ако ще ми даде надежда.
HBsAg количествен тест: Положителен (+)   910.51 IU/ml
Така като гледам до догодина си го изчистила  :carate:

71
Здравей, болен-здрав! Все с тебе си говорим по тези теми  :laugh: ! Стана ми ясно,че проблема е в имунитета - именно затова казвам да го подпомогнем с локални илачи! Та аджеба да дадем шанс на имунната система да се справи! Щом ти си се повлиял добре ,значи има смисъл. Далеч съм от мисълта,че директно ще се повлияе вируса!
А иначе много ми е странно как така уж ми е слаба имунната система, пък аз (да чукна на дърво) не съм боледувала от години! Даже и от настинка! Само един синузит имам дето се обостря като  стане студено и това е!

72
Здравейте съфорумци. Отварям нова тема,по-скоро за дискусия и обмяна на опит, отколкото за съвет. Ако администраторите преценят нека я преместят!
Ето и какво ми минава като мисли през главата последните дни .. Предполагам,че на повечето от вас им е направило впечатление,че на всеки континент има някакво растение,което се използва за пречистване на черния дроб или като имуностимулатор. Например за Южна Америка това е котешкия нокът,за Азия е Филантрус уринария, в Индия - куркума и т.н. Ние също си имаме прекрасно растение - черен бъз! Доколкото видях като информация е уникално средство за пречистване на кръвта и черния дроб! Та в този ред на мисли се зачудих : дали не е по-добре (няма да има по-голям ефект) ако си ползваме "местните" билки? Все пак всяка раса си има специфика на гена,съответно на имунитета и всичко това е свързано с типа на хранене,което пък се обуславя от местната флора и фауна! Да не говорим,че сме генетично предразположени да усвояваме по-добре точно тези храни,които са присъствали в диетата ни хиляди години! Дано сте ме разбрали правилно,не знам дали обясних много добре.. Та мисля си дали черния бъз няма да ми действа по-добре от котешкия нокът примерно?!
Продължавам да търся и няма да мирясам докато не се намери начин да трепем тая гад по-бързо и по-успешно.... Не само с химия...
По-здрави!  :girl_wink:
В.

73
Здравейте на всички,
тук искам да споделя нещо, което все още проучвам и изрично искам да кажа,че подлагам всяка една дума на съмнение докато не получа доказателство за истинноста на твърденията. Моя позната ми спомена за лечение с хлорен диоксид ( моля да не се бърка с натриев хипохлорид, което е белина). Каза,че е успяла да се отърве от ЧПВ, чрез това лечение. Започнах да търся в интернет повече информация за този метод на лечение и попаднах на сайт, на човек тук в България, който се занимава с това. Тъйкато в сайта се споменава,че с MMS се лекува и Хепатит (B и C), писах на господина, който предлага препарата, като поисках да потвърди дали има излекувани от Хепатит Б. Той потвърди, но аз изказах съмнение относно истинноста на това твърдение и го помолих да ми каже в какво точно се изразява излекуването. От отговора му разбрах, че не е наясно с хроничните хепатити , но въпреки всичко му благодарих и му казах, че ако има човек , изчистил вируса и изградил антитела, тогава бих била склонна да повярвам. Той се извини ,че не е успял да бъде полезен, но ми пусна линк към сайта му на, който има човек, който твърди, че е излекувал хроничен Б за 6 месеца. Въпросният господин е пуснал своите потребителско име и парола от резултати в Цибалаб, аз веднага ги отворих и действително се вижда,че има хроничен хепатит Б , с отрицателен "е" антиген. Разбира се това абсолютно нищо не значи дотук, затова помолих и за резултати след като се е излекувал. Дано ми ги изпратят! Или още по добре да пуснат линк към лабораторията, за да знам ,че са достоверни и не са фалшифицирани. Пускам линка към сайта https://mmsbulgaria.com/%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B4%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8-%D1%83%D1%81%D0%BF%D0%B5%D1%85%D0%B8/
Там има и хора, които са лекували хепатит C. Казвам всичко това, отново с уговорката,че не приемам нищо от това за истина, докато не се намери някакво доказателство. Не агитирам никой за нищо. Просто като много от вас търся алтернативи и споделям какво съм открила до момента.
Веднага ще публикувам отрицателните резултати на господина, АКО ги получа!
Ами това е от мен за сега. Ако някой тук има информация за този тип лечение, ще се радвам да сподели.

74
Моята история / Re: бебе с хепатит
« -: Юли 22, 2017, 13:09:43 »
Опитай и с Биозин за деца. Може да се приема от първия ден (според листовката), но все пак се обади на лекуващата да се консултираш.

75
Моята история / Re: бебе с хепатит
« -: Юли 16, 2017, 20:47:01 »
Здравей Никол, съжалявам,че при теб обстоятелствата са се стекли така. Тук има майки,чиито деца са носители от раждането дори и след поставена ваксина, но предполагам те ще могат да ти дадат насоки какво да се предприеме. В много случаи въпреки високата репликация дробът може да не е увреден. Попитахте ли дали може да се направи Фиброскан на бебето?  Прави се в Токуда. А дали е възможно с имуностимулация да се опитате да помогнете на бебо да се бори с вируса преди да навърши две години? Попитайте лекуващата за това. Горе главата, станалото станало, сега се мобилизирай и търси всички възможни варианти за борба с вируса докато е още "пресен". Успех.

Страници: 1 ... 3 4 [5] 6 7

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007