Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - tedko11

Страници: 1 [2] 3
16
За увеличаване на левкоцитите има инжекции неоласта и   гранулокине ! Пиши ми на лични

17
Здравейте, маика ми ходи във вма, само за гастроскопия за проследяване на вариците! Казаха ни, че вече няма лечение, а само подържане на дроба ж това състояние ...  Сега виждам, че с новият медикамен  софосбувир имаме шанс да изчисти ХЦВ. Моля за помощ, кажете къде и към кои да се обърнем/ако деистваме бързо можем и да успеем ... Майка ми е на 59г., днес албумина е 37, показателите на ПКК са що годе добри, тромбоцити 112. Благодаря ВИ, Благодаря Силвия! Да допълня ендоскопско връзково лигиране на варици е правено през 2012, 2013 и 2014. за сега се води с компенсирана цироза!


18
Много Ви моля, ако някой е запознат с "идването" на Совалди в България да пише. Какви ще са условията за отпускането му? Майка ми е с ХЦВ от 16г. , а от 2-3 години и с цироза Чайлд А  за сега ... Албумина е на долна граница, корабът потъва бавно и сигурно. Искам да зная дали ще успеем да хванем последният влак? Благодаря!

19
Ами лекуващ лекар нямаме, или по точно когато имаме нужда от преглед отижаме във ВМА. Иначе следим всеки месец АЛБУМИНА и др показатели, но сега Албумина е на долна граница, тя е с варици 2ра степен и ще тр да изчакаме да видим как е албумина след 10 дни и ако не е стигнал поне до 37 отиваме до софия за контролна фиброскопия за вариците и за вливане на ХУМАН АЛБУМИН. ДР за сега не се сещам.
Благодаря ти Силвана!

20
Благодаря много за бързият отговор!
Майка ми е с цироза на ч.дроб  от ХЦВ компесирана, но от онзи ден албумина вече е 35, т.е на долна граница. Моля Ви, кажете  ми къде и към кой можем да се обърнем за евентуално лечение?

21
Здравейте, искам да попитам относно тази нова терапия- може ли да се прилага при все още компесирана цироза, резутат именно от ХЦВ? Благодаря на всички предварително!

22
Поздравления и честитки / Re: Весели Празници
« -: Декември 28, 2012, 12:08:07 »
Честита Коледа и весело посрещане на 2013!
Да ни донесе ЗДРАВЕ, МИР И БЛАГОПОЛУЧИЕ!
Молете се на Господ Исус Христос и ще Ви помогне, благодарете му, защото той наистина съществува!
Как си джуние12?

23
Здравейте,
Искам да попитам докъде са стигнали с това лекарство експериментите, все пак са минали 3 години?

24
Благодаря Ви за милите думи и куража,и аз най-искренно се надявам да е успешно този път лечението!
 :flowers3:

25
Мери ,благодаря ти!
Вече си получихме протокола и го внесахме в РЗОК!Генотипа през 99г. беше 2,а сега излезе 1"В". По-нататък ще Ви пиша как се развиват нещата ...
Желая на всички Вас успех в начинанията! :flowers4:

26
До колкото разбрах, лечението може да бъде отпуснато до 3-4 месеца.Майка ми днес подаде документите в РЗОК, поинтересувах се до НЗОК- приблизително колко време ще се чака и ми се даде като отговор именно това!Дано е вярно, защото чета из форума, че около година  в най-добрия случай /системата може и да проработи/. Драго, ти си генотип 1, а би ли ми казъл кой под генотип си, защото при нас се получи нещо много абсурдно? През 1999г. направиха на майка ми генотипизация и беше генотип 2, сега когато и взеха кръв за пср,са направили отново изледване на генотипа и е 1"в"-това наистина ме смаза ...  Отчаяна съм,и предполагам,че има грешка в едно от двете изследвания, дано да е във втората генотипизация ...  :sad3:

27
Здравейте на всички!
Тошко аз най-искренно ти БЛАГОДАРЯ :flowers2:, защото ти ми помогна много от самото начало и продължаваш да го правиш! Пожелавам ти успешно лечение и лично щастие!
А сега да ВИ споделя, днес излезе австралийският антиген /повторният тест/ и е отрицателен. :)

28
Мери Благодаря ти!
Притеснявам се много за австралийският антиген донякъде, но пък хематоложката каза ,че двата вируса са много близки като структура и може би затова е в синята зона! Моля се да излезе отрицателно!

29
Здравейте на всички които, сте ми писали на лични!!! Сега ще Ви информирам до къде стигнахме-отидохме във ВМА при доц.Кацаров, разказахме му до тук какво е направено за хепатит С и я прегледа на узи.Разбрахме се след 4 дни да постъпи за биопсията.Това стана в един петък с направление за хоспитализация, същият ден и беше направена биопсията от Д-р Ханджиев без никакви усложнения.  :smile: Изписаха я в понеделник, тогава направихме и ПСР в Зинвест-К /с направление от рош- безплатно/,и два от хормоните на щитовидната жлеза/резултатите са в норма/,и във Враца си пуснахме ХИВ/-/отр  и Австралийски антиген /+/-/-т.е категорично не е отрицателен. Сега следва да повториме австралийски антиген и да отидем до СФ до ВМА за да занесем и тези изследвания.Следващата стъпка е да изчакаме написването на протокола.
Благодаря Ви за милите думи, за надеждата и затова че ВИ има!!!
Да, скайпа ми е сладката_тединка12 ,но на латинеца /пишете ми ,че сте от форума/!
На всички Вас искам да Ви пожелая успешно лечение! :flowers:

30
ТОДОР 79 ми го изпрати! Ще го помоля да сложи линка, тъй като не зная как,за което се извинявам! :good:

Страници: 1 [2] 3

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007