Последни публикации

Страници: 1 ... 8 9 [10]
91
Моята история / Re: И аз имам хепатит Ц
« Последна публикация от ani.n.m - Декември 31, 2018, 13:13:38 »
Здравейте приятели!

Първо Честита Коледа на всички с пожелания за много здраве и весело посрещане на Новата Година! Дано тя е по-хубава за всички ни от предходната!

Започнах лечение на 06.12. тази година с Харвони за 8 седмици. Първите изследвания са в норма по всички показатели. Чувствам се добре - умората изчезна, с нея и депресията започна да се изпарява. Пия стриктно всяко хапче, но на пътя ми към победата се появи проблем. За нещастие се случи следващата рецепта и поръчка на следваща опаковка да бъде днес, а личната лекарка я няма, от аптеката не ми обещават, че ще ми доставят лекарството. Главната причина за това е, че не са сигурни има ли наличност в складовете. Разбираемо, но бях се уговорила предварително и с аптеката - Марешки и с личната лекарка как да процедирам, за да избегна евентуално забавяне. Имам още 2 хапчета и разбира се изпаднах в ужас и паника - какво ще се случи с моето лечение, ако не успеят да ми доставят на време следващата опаковка?
Някой бил ли е в подобна ситуация? Възможно ли е наистина да го няма никъде по складове, да се наложи да чакам няколко дни за доставка и да прекъсна лечението си? Какво ще се случи тогава? Има ли случаи някой да услужва с таблетки? Има ли вариант на лечение, при който на някой пациент му остават таблетки? Не съм запозната със схемите на лечение, за това питам, съжалявам, ако звучи нелепо.

Между другото се свързах и с г-жа Капка Николова от Аптека "Санита", за да се опитам да се подсигуря. Обясних и положението, в което се намирам. Обясни ми, че ще го поръча, само ако си оставя книжката с рецептата и протокола при нея и ми тръшна телефона. Няма проблем, ако съм без изход съм съгласна и там да поръчам, просто за сравнение Марешки поръчаха първата опаковка с любезен разговор по телефона, без обидно викане в слушалката, 1000 уговорки и условия.
92
Може да пие и много по-силни неща от вит.С. 
93
Здравейте, имам нужда от съвет, тъй като са празници и няма до кого друг да се допитам. майка ми се лекува вече повече от месец с Генерик от хепатит С, още на втората седмица от лечението кръвните и показатели асат и алат ггт, които бяха драстично завишени са вече в норма, лечението върви успешно, тя много добре понася лекарството. Писах друга тема  по въпроса тя е и с цироза Чайлд А. Днес се разболя от настинка, силна хрема, болки в гърлото и мускулни болки. някой може ли да ми каже тя се лекува с Генерик на Харвони със същия състав, може ли да пие чай от липа и лайка и да взима Витамин С или са несъвместими с лечението?
94
Благодаря за отговора!  Дали може да предложите някои имуностимулатори за предпочитане?   :wink3: :girl_in_love:
95
Здравей,маслото както и всякакви други екстракти от бял трън са си хранителна добавка и няма проблем да се приемат като хепатопротектор.Друг е въпросът дали има нужда да се приемат хепатопротектори при лечение с тенофовир,спомням си в разговор с професор Антонов,че в началото на лечението с тенофовир ми беше казал,че няма нужда от приемането на хепатопротектори.По-скоро е необходимо и полезно да се приемат имуностимуланти според мен.
96
Здаравейте!     Искам да попитам някой от вас пил ли е масло от бял трън при Хроничен хепатит Б като хепапротектор и дали може да се приема едновременно с лечение от Тенофовир Дизопроксил? Благодаря предварително! :smile: :girl_in_love:
97
Предстои ми лечение / Re: Много съм объркана
« Последна публикация от dodi - Декември 20, 2018, 22:27:42 »
Много ми е далече Варна. Все още не ми е готов резултата от биопсията. Това нирмално ли е? Вече 31 дни от както ми я направиха.
98
Изчакай до 2-ри и направо питай д-р Балабанска за добавки и имуностимуланти.
99
Предстои ми лечение / Re: Много съм объркана
« Последна публикация от болен-здрав - Декември 20, 2018, 21:27:26 »
100
Моята история / Re: Помощ при разчитане на резултати хепатит б
« Последна публикация от Star+ - Декември 20, 2018, 14:47:40 »
Благодаря Ви момичета за отговорите :flowers:
Запазих си час при д-р Балабанска за 02 януари за преглед и фиброскан, наистина се моля всичко да е наред, или по скоро да е по-малкото зло. Искам само да ви попитам вие кой вид котешки нокът пиете, тъй като има доста марки, или това не е чак от такова значение може би, не знам.А за изопринозина ще изчакам да видя д-ра какво ще каже, тъй като не смея да взимам химия на  глава. До сега май като се замисля съм пила почти само обезболяващи за глава, сериозни медикаменти съм взимала много рядко през живота си, само по лекарско предписание,от това най много се страхувам,да пия по една шепа лекарства цял живот.
Страници: 1 ... 8 9 [10]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007