Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - alexandar

Страници: [1]
1
На лечение съм / ПСР - положителен
« -: Декември 15, 2010, 22:31:44 »
Здравейте, стартирах лечението си през август с резултат от ПСР 135 000 /5.1 log 10 IU/ ml. На 3-я месец резултата ми е 2528 / 3.4 log 10 IU/ ml и последните ми биохимични изследвания са АСАТ - 106, АЛАТ - 100, ГГТ - 137, АФ - 144 Ul. Според доктора, който ме проследява не се повлиявам от лечението и трябва да го прекратя, защото ПСР не е в референтната граница, която би трябвало да бъде 100 пъти по - ниска и заради високите ензими. Възможно ли е ензимите да са ми високи от тежка физическа работа и ако спра лечението какви са алтернативите.

2
На лечение съм / Re: За лекарствата
« -: Февруари 20, 2009, 20:54:30 »
Здравей,какви са точно лекарствата и каква е цената?!!

3
Благодаря ти това много ме успокои!!!!!Бях се притеснил и дори ме беше страх въобще да питам.Задължително ще го изям от целувки.

4
Здравейте, имам син на 6 месеца и вчера докато се бореше с пръста на ръката ми и го смучеше усетих, че от слюнката му ме щипе. Погледнах пръста си и видях, че имам драскотина. Нямаше кръв и почти не се забелязваше. Възможно ли е детето да се е заразило след като ми е смукало пръста като се има впредвид, че му предстои никнене на зъби. Направих обстоятелствен преглед на устата му и не забелязах да има все още дупчица от пробиващ зъб. След като четох във форума разбрах, че само кръв на вирусоносителя ако попадне в кръвния поток на друг (незаразен), тогава само е възможно. Както казах по горе кръв нямаше на пръста ми, но все пак кажете ми възможно ли или не? Благодаря Ви!

5
Ах този г-н Кирилов :cowboy:. Да, винаги звучи така и наистина твърди, че рецептата за "чудодейните прахчета"научил от дядо си, респективно с тези думи внушава на клиентите си, че рецептата е изпитана и работи.

6
Прахчетата се пият всяка сутрин по едно 1-ин час преди хранене.Прахчето се изсипва на езика и се пие с неограничено количество вода.По време на пиене на прахчетата не се консумира:алкохол,ядки(фъстъци,орехи и др.)По времв на лечението с прахчетата може да се приемат и др.лекарства.Направени са от билки и имат 6 месеца трайност на сухо място.За един курс на лечение се пият 6 праха/1 доза/-профилактично,12 праха за хепатит А,Б и 18 праха за хепатит С и цироза.  За контакти:дом тел.07754/378;мобилен-0887578432.-Камен Кирилов!!!! Аз също си взех от тези прахчета,но не си направих изследвания след употребата им  и незнам как са ми подействали.Много хора са ми говорили за тях и са доволни!!!                           

7
Моята история / Уточнения и благодарности!!!
« -: Февруари 18, 2009, 12:57:20 »
Добри хора благодаря,че веднага откликнахте на моя зов.Збравил съм да спомена,че в момента живея в София и най добре е да се лекувам тук.

8
Моята история / Зов за помощ!
« -: Февруари 18, 2009, 11:05:03 »
Здравейте, аз съм на 25 години и от 5 години знам, че имам остър вирусен хепатит С. По този повод тогава бях приет в инфекциозна болница в Пловдив. Бях "лекуван" с карсил и витамин С. В хода на "лечението" поисках да ме изпишат, защото ми предстоеше пътуване  в Хърватска, където пък трябваше да започна лечение на наркотичната си зависимост. Така и стана. Започнах лечението и го докарах до края на краищата, но не се заех с лечението на хепатита. През тези 5 години не съм употребявал наркотици. но пък в една от тях пиех алкохол. Сега от пороците ми остана само тютюна. Интересувал съм се много за болеста, но не съм си правил изследвания. Да, може би щях да си направя, но ме беше страх от резултата, пък и се чувствах добре. Бяха ми напълнили главата с изречения от сорта "по лесно се става президент, отколкото да те приемат в програма за лечение с интерферон + рибавирин". Незнам дали това е така. Сега абсолютно нищо незнаещ за състоянието на дроба си и развитието на болеста искам да започна отнякаде с лечението си. Искам да направя първата крачка и да извървя целия път. Моля покажете ми правилния от всички пътища!!! Благодаря Ви!

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007