Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Slonka

Страници: [1]
1
Здравейте,минаха 6 месеца от края на лечението ми за хепатит ц и вчера отидох до гастроинтеролога си за направление за пср и той ми каза че от 1 месец рош не поема разноските за пср след лечение.
Въпросът ми е наистина ли е така!?Това за мен са си много пари и незнам какво да правя!?

2
Тъй като вече 2-ри месец не съм получила изследването си вчера отидох до лабораторията и лаборантката ми ги показа на компютъра си и видях,че вместо PHK количествено са ми правили РНК качествено  и на 3-тия месец от лечението и на 12-тия.Гастроинтереолога не ми даде изследването на третия месец само ми каза че е нямам вируси в кръвта и аз помислих че трябва да стои при него. Разходите за изследването се поемат от Рош. Силно се съмнявам, че някакви изследвания въобще са направени, защото 3-тия месец реших да си направя сама количествено изследване в друга лаборатория и беше положително.Има ли някакъв контрол върху лабораториите.?
Към кого да се обърна? Може ли да се направи нещо?

3
Здравейте,
аз се казвам Мария,на 22 години съм,преди 3 години случайно разбрах,че съм болна от хепатит ц генотип 1.
В началото на Април тази година приключих 12 месечно лечение с интерферон и рибавирин.
До края на шестия месец всичко беше добре нямах никакви странични ефекти ,не бях отпаднала, чувствах се отлично.Изследването на 3-тия месец показа,че нямам вируси в кръвта.Всички други изследвания бяха в норма.Тъй като бях предразположена (по наследство),при изследването на щитовидната жлеза (6-ти месец) се установи,че лечението е отключило този проблем -тиреоидит на Хашимото.
В следствие на това и на лечението с интерферон левкоцитите ми паднаха до 1.2 , другите хематологични изследвания и те не бяха в норма.Гастроинтериолога ми спря лечението за месец,докато левкоцитите ми се повишът и ме изпрати на хематолог, който ми изписа витамини,но въпреки ниските резултати,аз се чувствах добре.Не бях отпаднала, с изключение на това,че ми беше малко нервно и депресивно заради щитовидната жлеза,но само това.И така с помощта на тези витамини поддържах левкоцитите около 2.0  - 2.5.До края на лечението ми се наложи да прекъсна още веднъж за 3 седмици.Общо взето по време на лечението физически се чувствах добре както преди да го започна.А сега се притеснявам....  Искам да ви  попитам дали това е нормално? Дали като съм понесла лечението така леко,ми е действало по-малко от на тези при които не е било така???

4
Здравейте,
аз съм с хепатит ц генотип 1.приключих 12 месечно лечение.
Искам да попитам PHK- количествено или PHK-качествено определение трябва да ми се направи сега  и после на 6-тия месец.

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007