Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Unknown93

Страници: [1]
1
Диагностика / Съмнения в диагнозата
« -: Август 28, 2017, 15:00:40 »
Здравейте, колеги!

Радвам се, че отново пиша тук, защото когато бях зле и имах нужда от подкрепа, разбиране и обяснение, когато разбрах за хепатита.... вие бяхте тук, за което съм Ви повече от благодарен! Но от друга страна не се радвам, защото това означава, че има проблем...... Както и да е.... Ще изложа проблема си възможно най-кратко....

През 2013 края на годината разбрах, че имам хепатит Ц при кръводаряване. Никога не съм лекуван. През 2014 отидох в Софиямед при проф. Чернев, за да направя ПСР и лечение ако е необходимо. ПСР в Софиямед при проф. Чернев беше отрицателен. Уж всичко наред. Тази година август месец, реших отново да посетя Софиямед профилактично и да пусна пак ПСР, за да видя да няма проблем, че усещах лека болка в дясното подребрие. Притесних се, отидох, пуснахме ПСР и отново ми казват, че ми няма нищо. Дотук всичко изглежда добре, но отношението на лекарите беше под всякаква критика..... Така се държаха с мен все едно съм човек втора ръка. Не съм от София и трябва да отида, за да си получа епикризата и за това им звъня (на лекарите, а не на проф.) и то какво излиза - казват ми, че резултата е отрицателен, но пък ме мотаят и не искат да ми дадат епикризата....

Нищо чудно и да си въобразявам, че съм болен, но факт е лошото отношение на лекарите към мен и опита да не ми дадат епикризата! Не знам вече в какво и на кого да вярвам! Ще кача и двете епикризи от 2014 и 2017 след като отида и взема тази от 2017.

Какво Ви е мнението? Дали може заради ПАРИ да са ме изкарали "здрав", или? Надеждна ли е Софиямед? Има ли къде да отида ЧАСТНО в някоя лаборатория и да си платя за един ПСР, за да ми е спокойно, защото чисто и просто на тях доверие им нямам!

Не искам заради техните пътеки и врътки да се окажа здрав на хартия и болен в действителност, да живея с представата, че съм здрав и след няколко години да разбера, че съм с много щети на черния дроб!

Благодаря, че отделихте време да прочетете историята ми.

2
Моята история / Ето я и моята история
« -: Март 01, 2014, 16:35:04 »
Такааа.... Аз съм... аз съм.. болен от остър вирусен хепатит Ц. Всичко започна миналата година октомври месец. Студент съм в медицински университет и към университета има нещо като болница, в която ако желаеш можеш да дариш кръв за нуждаещите се. Аз отидох и дарих 500 млл. Хората след това ми казаха, че щом съм кръводарител и студент ще ми се направят безплатни изследвания и аз ако искам мога да отида и да проверя резултатите. Една седмица след кръводаряването аз отидох да си проверя резултатите и те никак не ми харесаха. Всичко беше отрицателно с изключение на HCV. Една сестра ми каза, че това, което те са ми открили може да е грешка и че често ставали такива грешки. Аз от своя страна още на същия ден след като разбрах, че не съм добре  отидох в частна клиника и си пуснах изследвания за всички хепатити. Притесненията ми бяха основателни. Оказа се, че наистина имам хепатит. Ден след като ми потвърдиха резултата отидох веднага на лечение. В продължение на 7 дни всяка сутрин ми вливаха по 4 банки глюкоза + витамини и пиех хепатопротектори. От тогава насетне постоянно ходя по болници, давам кръв за изследвания и живея под постоянен страх. Държа да спомена, че аз преди това не пиех, не пушех, спазвах хранителен режим, който изключва мазни храни, пържени храни, газирано, кафе и всичко вредно. Бях се вманиачил на тема здраве тъй като смятах, че има защо да го пазя. Сега обаче на ден пия по 4-5 кафета, всяка седмица като се прибера в къщи пия по 1-2 чаши червено вино. Знам, че не трябва, знам, че не е редно, но съм отчаян. Сега март и април ще пускам отново изследвания да проверя чернодробните ензими дали са в норма. Но като цяло при мен винаги са в норма. Ще видим какво ще стане по натам. Лекарите казват, че може да съм го прекарал хепатита и просто да имам антитела, което ще рече, че съм здрав. Но казват, че може да е хроничен и тогава ще се наложи лечение с интерферон. Мисля, че е това. Имам и един въпрос към хората лекували се с интерферон. Колко ефективно е лечението? И струва ли си? Лично аз до колкото съм се интересувал и съм чел имам отрицателно мнение по въпроса..

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007