Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Теми - Martin83

Страници: [1]
1
Моята история / Хепатит Б Фиброскан.
« -: Септември 04, 2017, 00:14:04 »
Здравейте на всички. Боледувал съм преди 10 години от Хепатит Б, на скоро си направих изследвания и нямам изградени антитела. АСАТ ми е 20 АЛАТ 19, направих си фиброскан при докотор Балабанска и резултатът е F0 Стеатоза 0 . Тя не иска да си пускам изследвания за ПСР за да види до къде е стигнал вирусът. Но напоследък имам проблеми с корема постоянно ми се подува и става много твърд и ме боли след всяко ядене цял ден. Др Балабанска каза,че иска да ми направи гастро и конолоскопия за да види червата и стомаха,че преди 4 години имах полипи. Надявам се ако е имало някакъв проблем с черния дроб на фиброскана щеше да се покаже :)

2
Здравейте скоро си направих изследване на тестостерона и ми беше нисък. Нормалните стойности при мъжете са от 2.40 ,а моите стойности са 2.25 . Та да ви питам това може ли да има нещо общо с черния дроб понеже преди съм боледувал от хепатит Б . А други сериозни болести съм нямал. Благодаря ви.

3
Здравейте отново аз съм писал и преди,но сега съм прикачил някои снимки които искам да видите и да ми кажете това нормално ли е при положение,че съм боледувал хепатит Б преди 10 години. Когато ходих при доцент Антонов и професор Кръстев те ми казаха нищо ти няма,билирубина е малко увеличен но така и не казаха защо е увеличен. И другото което е,че преди да боледувам от хепатита бях абсолютно с бяла кожа а от както ми откриха хепатита тя си остана жълта,преди около 4 години ми беше светло жълта,а аега ми е тъмно жълта, а лицето ми е по тъмно. Бях качил доста килограма изведнъж за около 3 месеца и тези неща където виждате около гърдите и мишницата ми се появиха и след до една година след качването на килограми почнах да свалям и то доста при положение,че си ядях от 97 килограма до момента съм вече 77 килограма и тези подутини пак си останаха и от двете страни. Лекарите все викат нищо ти няма. Да ама аз не мисля така. Появиха ми съдови звездички на члена,и ту се появяват ту изчезват. Не знам ама какви ли не издледвания правих то не беше томография на черния дроб,то не беше кръвни изследвания и всичко е добре,само където имам омазнен черен дроб и увеличен. Имам си болки под ребрата отдясно и устните ми се запервиха както и езика,дланите и ходилата,и ми се появиха пигментация(кафяви петна) и на устните и по тялото.  Но лекарите само това казват  нищо ти няма. Нямам думи просто. Дайте съвет какво да правя или какво може да е според вас това което ми се случва. Благодаря.

4
HbsAg - ,anti- Hbsag(-),Hbeag(-),Hbc totall (+),asat 19,alat 24,ggt 13,АФ- нормален,INR- 0,98,Ana в норма,Ama в норма,Agma в норма. Какво значат тези изследвания дали имам хроничен хепатит или нещо по-сериозно? Моля ви отговорете ми,защото съм прекарал преди 10 години хепатит Б и сега имам доста усложнения,дроба ми е увеличен,корема ми е подут,зачервени ходила и длани,жълта кожа,тъмни кръгове под очите,бели нокти с розово около върха. Чакам да ми отговорите благодаря ви предварително.

5
Здравейте на всички добри хора. Честита коледа и за много години.Имам въпрос към вас. Преди около 10 години съм прекарал хепатит Б и от тогава кожата ми остана по жълта,лекарите казваха,че нямам вече хепатит Б,беше отрицателен. Не са ме лекували с нищо оавен с карсил и глюкоза в инфекциозна болница. Не са ме лекува ли с други тем подобни инжекций. Така и не разбрах защо. Но преди 3 години ноктите на ръцете ми се промениха станаха бели с розово около върха,качих около 20 кг за 3-4 месеца. Имах много апетит.  След което ми се образуваха мастна тъкан под мишниците. Ходих на скенер и казаха,че имам увеличени лимфни възли. Получих тъмни кръгове под очите. Изследванията ми се влошиха асат ми беше двойно както и алат. Общия билирубин беше висок както и ГГТ. Но с течение на времето почнах да свалям килограми.  От 97 когато бях качил,при положение,че бях преди 75 килограма,сега вече съм 78 килограма. Да намилх яденето и малко опражнения и така. Но не че не ям нормално,но не ям така както ядох преди. Появи ми се горчив вкус в устата и сега го имам но по някога. И черния ми дроб е увеличен около 154 mm  и омазнен. Ходих при доц. Красимир Антонов преди празниците и ми видя излседванията който съм направил HbsAg (-),Hbc total(+) ,Hbs total (-)hbeag(-), излседване за хепатит C(-),asat 19,alat 24,ггт 13,билирубин 23,4, АФ в норма,INR 0,92,ama в норма,agma в норма,ana в норма, всички  други кръвни изследвания като лефкоцити,тромбоцити,холестерол и за диабет всичко е в норма. И доц. Антонов не искаше да ме приеме в св иван рилски. Каза,че нямам хробичен хепатит нито цироза. Видя и томографията която съм направил на черния дроб и каза,че няма за какво да се притеснявам. Не пия и не пуша. Моля ви кажете какво да правя.  Благодаря ви предварително добри хора. Мартин  на 32 години

Страници: [1]

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007