Покажи Участието

От тук може да видиш всички публикации на този потребител.

Публикации - dimi45

Страници: [1] 2 3 4
1
Завършено лечение / Re: Ами сега.....
« -: Април 25, 2013, 11:35:15 »
Браво, Дими, бравооооооооооооооо!!!!!!!!!!
 :flowers:
  Благодаря ти Ели :flowers:тъкмо четях твоята тема и се смях на историята за прегръдката,после прочетох и лошите новини,наистина съжалявам да го науча, но съм убеден че всичко ще си дойде на място защото ти си силна,умна и красива и някакъв си вирус не може да ти се опъне :doubleup:

2
Завършено лечение / Re: Ами сега.....
« -: Април 25, 2013, 09:26:18 »
Ей,здравейте всички :bye2: искам да споделя с вас най-добрата новина 15 месеца след принудителното прекъсване на лечението ми ВИРУС НЯМА :dance:БЛАГОДАРЯ на всички за помощта и ценните съвети,не губете надежда всичко е възможно-аз изкарах едва половината лечение и имам 3 резултата не се открива,пожелавам такива и на всички вас!!!Успех на всички !!!

3
Завършено лечение / Re: ами сега.....
« -: Декември 26, 2012, 18:47:12 »
Здравейте!
Благодаря ви за бързите отговори :flowers:
Значи Орфейче дробчéто си го пазя, не пия алкохол от 5 години нито глътка, избягвам мазни храни (не че спазвам  диета), но все пак внимавам и бях се отдал изцяло на лечението си. Но явно не ми е било писано да го изкарам до края и сега ми е много притеснено, защото знам какво ми струваше (знаете и вие).
Въпросът ми е дали мога да се доверя на количествения ПСР, защото в картона ми за проследяване на лечението е написано, че 6 месеца след края трябва да се направи качествено :oops:
Аз започнах лечение на 03.08.2011 и бях принуден да прекратя в края на януари 2012, а ПСР-то съм го правил на 19.07.2012.
Аника, ето и малко инфо как е протекло всичко. Започвам със:
- 186 000 IU/ml вирусен товар (5,2 log 10)
- АСАТ: 107
- АЛАТ: 212
- хистологична активност - 1, некроинфламаторни промени - А, Пийс-мил некрози=2, инфламаторни некрози=2, портално възпаление=3,  А=2
- Фиброзни промени - фиброзна експанзия с единични бриджинг некрози: Ф=3 (не че нещо им разбирам)
- ПСР 3-ти месец (не се открива), АСАТ-46, АЛАТ-18
- 6-ти месец, АСАТ-43, АЛАТ-36
- 7-ми месец (след прекратяване ), АСАТ-19, АЛАТ-14
- 12-ти месец (лечението е прекратено от 6 месеца), АСАТ-22, АЛАТ-14, ПСР-не се открива
-  и последно преди 2 седмици, АСАТ-13, АЛАТ-7
Това е!!!

Весели празници и на вас и много здраве и усмивки през 2013 :bye2:

4
Завършено лечение / Ами сега.....
« -: Декември 25, 2012, 15:06:31 »
Здравейте!
Лечението ми беше прекъснато по независещи от мен причини в 7-ия месец. 6 месеца след това си направих ПСР-количествено, защото не правеха качествено в тая лаборатория и ми излезе - не се открива!
Колко да му вярвам на този ПСР, след като е количествено и каква е вероятността наистина да няма вирус след 7 непълни месеца лечение???

Благодаря!

5
На лечение съм / Re: Един от вас
« -: Януари 19, 2012, 17:24:43 »
Орфей аз се лекувам тук,и писалките също от тук си ги вземам така че не би следвало да има разлика....как спринцовка ти нали с
Пегасис се лекуваш?
А наистина вечерта се натъпках със сладко,изядох цял шоколад и пих плодово мляко,това кам 12 вечерта и сутринта в 9 бях на
изследвания на гладно(дано да е от това)   Благодаря !!!
                                   Дими

6
На лечение съм / Re: Един от вас
« -: Януари 19, 2012, 16:58:25 »
Привет! Аз не мога да кажа за глюкозата, защо ти е над нормата, имаче за червените кръвни клетки, хемоглобина - това е все нормално за нашето лечение да са по-ниски.
Аз си пазя остатъка от двете спринцовки пегасис (аз имам 2 остатъка от по 45 мг, но моят пегаис е от 180 мг в една инжекция и толкоз ми е и предписаната от лекарят доза) в хладилника, всяка в своята си опаковка, не вярвам да изветреят защото съм ги затворила добре. Ако се получи, че останат след края на лечението ми ще ги хвърля. Но аз може и да си сложа още една инжекция по-малка доза от 135 мг. и така ще имам още една доза от 135 мг (събрана от трите остатъка). Ще се получи, че съм спестила цяла инжекция, която ще дам на болницата или на някой от форума, който има нужда. Ти защо си на такива особени дози от по 100 мг.? Най-добре е да си спазваш предписаната доза и ако тя е 100 мг си направил най-правилното според мен. Пази ги засега, винаги може да се хвърлят накрая. То 40 мг наистина са за никъде, ама все пак.
Леле какви са тези дози???Аз чак си прегледах пак документите :nerd01:Какъв цвят ти е писалката?Моите са сини,а тази от Сф беше розова...съвсем се обърках :oops:мислех си че сме долу-горе на едни дозировки,защо ли са ми предписали толкова малко?
Глюкозата и аз я видях че е висока,но нямам представа какво означава..ако имам късмет може най-накрая да си уредя 5 мин с
доцентката в понеделник като ходя и да ми обясни някои неща,ама трудна работа....и от ЗК няма новини  :scream:
 Благодаря ти за инфото  Орфей :flowers:             Дими
                 

7
На лечение съм / Re: Един от вас
« -: Януари 18, 2012, 16:43:35 »
Здравейте!!!Искам да ви попитам нещо-днес като си бих Пегасиса който взех от Сф се сблъсках с нов проблем :angry3:дали са ми писалка от 120мг,а на мен ми беше нужна от 100мг какво да правя с остатъка защото аз си бих 4 единици което е 96мг останалото го прибрах в хладилника От ЗК още няма новини но си договорих още една писалка за понеделник която най вероятно ще е също от 120мг,защото доц. ми каза че е взела 2 и при нужда ще ми даде и втората.Въпросът ми към вас е-Какво да правя с тия 50мг които ще
останат-как да ги съхранявам ,до колко време са годни за употреба ?
 Днес започнах 7-ми месец от лечението и си направих изследвания,ще съм ви благодарен ако ми помогнете с разчитането им :flowers:

 Хемоглобин-    120    (140-180)
 Еритроцити-    3.84   (4.6-6.2)
 Левкоцити-      4.1     (3.5-10.5)
 Хематокрит-    0.374  (0.40-0.54)
 Тромбоцити-   162     (140-450)
 MCV-                 88.7   (80-96)
 MCH-                 30.9   (27-32)
 MCHC-             380    (300-380)
 ГЛЮКОЗА-       7.42    (2.8-6.1)
 КРЕАТИНИН-   156.8  (62-133)
 БИЛИРУБИН-   19.6    (3.4-21)
 БЕЛТЪК-         66.3     (58-83)
 АЛБУМИН-      48.1     (30-55)
 Пикочна киселина-258.1   (200-416)
 Асат-   43  (0-36)
 Алат-   36  (0-40)
 ГГТ-     33  (0-50)
 АФ-     76   (35-123)
                           Благодаря ви предварително!!!!   Дими

8
На лечение съм / Re: Един от вас
« -: Януари 13, 2012, 22:07:37 »
Като така и така си заидвал, дай да ти дам още една - да си имаш, пък ти после ще ми я върнеш?
Нали с пегасис се лекуваш?
Благодаря ти Ели,много си мила :flowers:но мисля за сега да не те притеснявам,ще си изчакам до 22-23 и ако още няма резултат от ЗК ще викам за помощ... :scream:И да с Пегасис се лекувам :laugh:а за Париж какво да кажа...приказка, изкарахме си
страхотно,времето също беше прекрасно( 10-15 градуса)и можахме да си  обикаляме на воля  :witch: 2-та Пегасиса там въобще не ги
усетих...абе беше много яко и почивката беше много релаксираща...искам пак :laugh:
                                      Дими

9
На лечение съм / Re: Един от вас
« -: Януари 13, 2012, 15:07:19 »
Здравейте!!!Почивката свърши и продължавам с филма :clap3:вчера си бих последния Пегасис а от ЗК още не са ме търсили,на 20.12.2011 съм подал документи и чакам...днес си уредих една писалка от лекуващия лекар и в  понеделник отивам в Сф да си я взема
(но се надявах да бъдат поне 2 за да ми е спокойно) :crying2:защото и с тази от Сф ще ми трябва нова писалка за 25.01......лудница
Между другото идеята с термоса беше страхотна мерси за което :flowers:нямаше никакъв проблем да го сложа в ръчния багаж заедно с иглите и на 2 пъти казах че нося лекарства но никой не поиска да види поне какви са или да погледне някакъв документ,само дето се шашках преди това.....Уф дано да си взема скоро протоколите че луднах с това лечение :scream:
                                           Дими

10
ЧНГ НА ВСИЧКИ!!!МНОГО УСМИВКИ ПРЕЗ 2012 ВИ ПОЖЕЛАВАМ!!!
                       Дими

11
Честито и от мен приятели :flowers: :love5:
        :happy: :flowers3: :flowers2:
                 Дими

12
На лечение съм / Re: Един от вас
« -: Декември 23, 2011, 10:39:55 »
Дълга зимна почивка в Париж! Страхотно! Весело изкарване на празниците, Дими!
Гледам да се откъсна  възможно най-дълго от проблемите  си тук,макар  че една голяма част от тях ще  пътува с мен!!! :laugh:
              Весело изкарване и на теб Орфей :cheers:

                                                         Дими

13
На лечение съм / Re: Един от вас
« -: Декември 22, 2011, 10:34:31 »
Здравейте!!!!Днес се завърнах от поредната обиколка на Бг свързана с лечението ми :witch:  и успях да си взема последния пегасис и да внеса документите в ЗК :dance:лошото е че не се знае кога ще бъда  одобрен(на 18.01 ми трябва  пегасиса)ама нищо не зависи от мен така че ще си чакам,а ако нещо се обърка ще разчитам на вас приятели :flowers:Аз  в събота летя за Париж и ще се върна на 10.01,но ще ви пиша от там!!!
qiqi-благодаря ти за подкрепата  :girl_angel:
         ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!!!!И ДАНО НОВАТА ГОДИНА БЪДЕ ПО ДОБРА ОТ ТАЗИ И ДА ИМАМЕ МНОГО ПОВОДИ ЗА РАДОСТ!!! :party:

                                                                      Дими

14
На лечение съм / Re: Започна се
« -: Декември 17, 2011, 17:13:24 »
Еми аз за това искам да си изкарам лечението и да дърпам пак зад граница където нещата(поне за мен) са на съвсем друго ниво,аз съм българин обичам родината,но мразя робския ни манталитет ,  дребните измамници,несправедливостта и мизерията които са навсякъде около нас и за това предпочитам да не съм тук...
                               Дими

15
На лечение съм / Re: Започна се
« -: Декември 17, 2011, 16:12:05 »
Ха-ха, значи не сам само аз братле :yahoo:Вчера си контузих ръката в главата на един мухал....и аз съм така трябва ми мн малко за да избухна,макар че всячески се опитвам да съм по спокоен, но не ми се получава......тия химии си играят с нервната ни система....
                                         
                                            Дими

Страници: [1] 2 3 4

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007