Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

[ВАЖНО] Прочети, преди да изпробваш някои от методите в този раздел!

(1/1)

Радослав Русинов:
Целта на разделът Алтернативни методи на лечение, е да даде възможност за избор на всички с хроничен хепатит, които са изпробвали неуспешно, или не искат да пробват методите за лечение, предлагани от традиционната медицина.
Въпреки големия брой алтернативни методи за лечение, които ще откриете в този раздел, трябва да се направят няколко важни уточнения:
- Нито един от изброените методи не е доказал, че лекува хроничен хепатит, т.е. че може да изчисти вируса от организма!
- При нито един от изброените методи няма реален човек, който да докаже с медицински изследвания, че се е излекувал благодарение на него!
- Нито едно научно изследване не е доказало, че съществува алтернативен метод на лечение, който може да излекува пациент с хроничен хепатит!
- Нито един от изброените методи в този раздел не може да повтори постигнат резултат на излекуване при голям брой пациенти!

Единственото, което е доказано за тези методи е, че някои от тях могат да подсилят и подобрят работата на черния дроб, а други могат да стимулират имунната система! Това обаче не води до излекуване, а в най-добрия случай до подобряване на цялостното състояние на пациента, но вируса продължава да съществува!

Поздрави,
Радослав Русинов

Навигация

[0] Списък на темите

Премини на пълна версия