Юли, и аз ще се опитам да ти отговоря подробно както Емо
Има някои неща, с които не съм изцяло съгласен.
Радо, разбира се че тези прахове не чистят от вируса, но намаляват чернодробните ензими драстично !!! Мисля 4е това е много важно !!!
И в крайна сметка, искам само да кажа, че има много документирани случай на пълно излекуване от хепатит, точно от праховете на тази баба Гинка, хората които са пили праховете нека да кажат !!!
Казваш, че има документирани случаи на излекуване, проблема e че такива случаи рядко се документират. Искам във форума да дойде човек, или изобщо да срещна човек който има всички нужни изследвания за които си говорим тук във форума - резултати от чернодробна биопсия, количествено изследване на вируса и епикриза за установен хроничен хепатит. И след като е пил само от тези прахчета да видя аналогичните му изследвания след този период. Не искам да излизам като пълен противник на тези методи, просто за мен те до момента не са потвърдили ефективността си специално в борбата с вируса. Но и не мога да ги отричам, когато вече от няколко места се чува за тях и хората твърдят, че имат намалени чернодробни ензими. Затова ще пусна отделна тема специално за прахчетата от с. Гигинци. Нека хората да споделят впечатленията си, нека да има адреси, телефон и всякаква информация за билкарката, тогава всеки ще може да прецени дали да ги използва. Мисля, че е важно хората да имат алтернатива и ако те са информирани, могат да вземат зряло решение за това дали да ги използват.
А искам да те попитам, кой точно лекар на теб може да ти даде гаранция 4е 6те те излекува от вируса, защото на мен друго ми обясниха в болницата
И още тещо, точно това което лекарите правят с интерферона е чиста проба експеримент, първо защото те не познават добре болеста хепатит и второ защото интерферона е отрова !!!
И в крайна сметка те /лекарите/, също този ефект гонят, до вкарване на чернодробните ензими в норма!
Тъй като знам, че имаш хепатит C все пак си мисля, че имаш предвид лечението на хепатит C. Един от косвените резултати на интерфероновото лечение наистина са нормалните чернодробни ензими, но все пак главната цел е една - отстраняване на причината за хроничната инфекция - вируса. Интерфероновото лечение не помага на 100% от хората, това аз винаги го уточнявам, и никой лекар не може да ти гарантира ти от кой процент ще бъдеш, но това са реални шансове. А според
онова изследване за разделителна граница от 400 000 IU/mL, то в твоя случай (< 400 000 IU/mL и генотип 3) шанса ти се оценява точно на 86%. Мисля, че всеки би се радвал да опита лечение, което му дава 86% шанс да се излекува.
И интерферона не чисти вируса 100 %, ти го знаеш, няма защо да подвеждаме хората !
Има толкова много случаи, когато са хората лекувани с интерферон и рибавирин, лекарите са ги изследвали и са казвали че всичко се е оправило, а след 2 години, вируса отново се връща, това не е ли ужас 
Тук не съм съгласен с теб, наистина никой не знае дали интерферона изчиства вируса на 100% (пак да уточним че говорим за хепатит C) просто защото досега няма достатъчно чувствително изследване. Но дали имам вирус в кръвта си в количества < 50 IU/mL или изобщо нямам не ме интересува особено, защото тялото ми не позволява на вируса да се размножава и да продължи да уврежда черния дроб, а целта е да спрем увреждането.
Вирусът не се връща в 98-99% от случаите, при хората които са приети за излекувани. Все пак това са резултати от реални изследвания и наблюдения.
И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ, ЧЕ ЛЕКАРИТЕ ПОЗНАВАТ БОЛЕСТА ХЕПАТИТ И ХИЧ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ НАУЧНИТЕ ИМ ДОКАЗАТЕЛСТВА, между впрочем легалона който ние всички пием или карзила също са билки !!!
Съгласен съм, все още дори и лекарите специалисти не познават изцяло болестта, нито това какво прави вируса и изобщо пълният механизъм на болестта. Но това е област, която все още се развива, но все пак вече има установени факти, към които всички лекари се придържат.
Все пак, ако искаш можем да започнем отделна тема, тъй като първоначалната тема беше стартирана от Станимир и беше за хепатит B, а пък ние тръгнахме в друга посока