Вчера бях бясна,но при мен е така.Изядох

всичко в хладилника и укротих топката

За мен проблема беше в това,че има увеличение на копията от предишния път.За момента нямам друго обяснение за себе си освен,че Зефикса започва да не си върши работата.Знам че това е много ниско натоварване,но да знам че ще започне да се размножава е това вече е гадно.Не ми се мисли какво ще изберът след Зефикса.Всъщност ще се направи избор,но дали ще можем да си го позволим....Пешо искаше да му дам нещо да прочете за тромбоцитите след като му обясних,че неговите са доста ниски,но не му дадох.Донякъде незнанието помага,незнам дали ще се съгласите.Той и с интернет не иска да се занимава,като се замисля това също не е много лошо за момента.Като се прибра във вторник така ентусиазирано ми съобщи,че колегата му в стая най-вероятно ще се излекува от хепатита(има хепатит Ц и е в програма),едвали не той ще бъде следващия.От къде обаче идва ентусиазма,у него битува мнението,че А е най-безобиден,следва Б и Ц е най -труден за лечение.И това не е само негово мнение.Ако попитате някой,който никога не се е сблъсквал с хепатит и той ще ви каже същото.Но статистиката показва друго,процентите са в полза на Ц.Скоро попаднах на някакъв форум ,в който лекари даваха отговори на хора в нужда.Имаше един отговор в смисъла на -е ние колко пъти сме се убождали по време на работа ,не е толкова фатално .Ужас.Най-малкото което могат да направят лекарите е да изпращат пациентите при специалист вместо да дрънкат глупости(не всички разбира се).Затова когато не успявам да го убедя в нещо разчитам,че в болницата ще получи отговорите,но там е пълна какафония и това не се случва.Май Дани ще излезе права,че най-добре е да си запишеш платен преглед за да можеш да получиш отговорите,които иначе никой не ти дава.
Има и друго решение да емигрираме в Куба

Нее прекалено много обичам родината си въпреки всичко и се надявам много скоро нещата тук да се променят.