Привет на всички мои бойни другари по съдба

,
"Моето лечение" е вече минало! Това е новата ми тема, в която ще следя резултатите от изследванията и най-вече ПСР. Надявам се тя да е доста кратка, и всичко да приключи с един отрицателен такъв

, но каквото сабя покаже. Не искам да съм лош предвестник, но впредвид статистиката за лечение на Хеп Б, сигурно след година пак ще се видим в " На лечение"

. Това обаче не ме плаши, защото през тези 11 месеца този форум и някои от членовете му / те си знаят кои са

/ ми даваха такъв кураж, когато имах нужда, и толкова много утеха, че просто не знам какво да ги правя на срещата
Сега е ранна неделна сутрин, аз си пия кафето

и странно?!- в хладилника ми няма Пегасис

. Няма го вече това притеснение дали няма да изгасне тока и да се стопли, дали ще ми го отпуснат, с коя лелка от ЗК трябва да се карам за пореден път, на кой бездушен служител трябва да му рева по телефона и тн и тн. Това ще ми липсва , такъв боен дух придобих, че...
Надявам се за едно нещо- че ще порасте тая пуста коса, че както Меги казва- скоро всички ще заприличаме на Ам Гъл от "Властелина на пръстените"

, и че ще стана мааалко по-жизнена, и мааалко по- спокойна, понеже в момента съм едно голямо кълбо от нерви. Как ме изтраяха всички около мен, просто не знам.
В понеделник съм при Мосю Чернев , дано ми отпусне ПСР без проблеми. Ще пиша пак! Дотогава- приятно мързелуване днес

И най- накрая, но не на последно място:
БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ,ЧЕ ВИ ИМАШЕ ДО МЕН И НАДЯВАМ СЕ И ЗАНАПРЕД ДА СМЕ ЗАЕДНО