Автор Тема:  СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ДАРЕНИЕ  (Прочетена 1495 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен anita

 • Топ потребител на форума - немедицинско лице
 • Степен на активност - Доцент
 • *****
 • Публикации: 2988
 • Пол: Жена
  • Профил
  • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
 • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
 • Резултати: Успешнo
 • Статус: Хроничен хепатит C
СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ДАРЕНИЕ
« -: Април 24, 2009, 16:03:56 »
Държавен вестник, бр. 31 от 24.4.2009г.

СПОРАЗУМЕНИЕ ЗА ДАРЕНИЕ МЕЖДУ МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ И МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО НА РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЯ (Одобрено с Решение № 87 от 13 февруари 2009 г. на Министерския съвет. В сила от 12 февруари 2...
Издадено от Министерството на здравеопазването
Обн. ДВ. бр.31 от 24 Април 2009г.
I. Това споразумение се отнася до помощ, която България ще предостави на Македония в съответствие с духа и принципите на международното сътрудничество и взаимопомощ съобразно Решение № 504 от 23 юли 2007 г. на Министерския съвет за утвърждаване на Концепция относно политика на Република България за участие в международното сътрудничество за развитие и за създаване на Съвет "Международно сътрудничество за развитие" и за предотвратяване на разпространението на епидемии и заразни болести, както и във връзка с искане от Министерството на здравеопазването на Република Македония с писмо № 08-11241/11.02.2009 г. за предоставяне на ваксина срещу морбили, рубеола и паротит.
II. Министерството на здравеопазването на Република България се задължава безвъзмездно да предостави на Министерството на здравеопазването на Република Македония 20 000 дози от лекарствения продукт Priorix - ваксина срещу морбили, рубеола и паротит - щам Jeril Lynn на стойност 400 000 лв.

III. Транспортът следва да се осъществи при спазването на изискванията за съхранение, като разходите са за сметка на македонската страна, с изключение на разходите по транспортирането им до българо-македонската граница, които се поемат от българската страна.

IV. Министерството на здравеопазването на Република България ще информира по подходящ начин за дарението в публикациите си.

V. Споразумението се състави в два еднообразни екземпляра на 12 февруари 2009 г.


П.С. Няма нищо лошо в това да даряваш, но защо не се замислят и да дарят малко ваксини срещу хепатит В.../ на българите/
 


Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org


 


СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007