Вирусен хепатит - Обща дискусия > Общи теми

 Митове, крилати фрази и легенди за хепатита!

<< < (3/13) > >>

dodo:
Изказване от страна на личния лекар след поискано направление за гастроентеролог и дълги обяснения от моя страна за същността на проблема ми:
"Да, отиди да го изследваш този хепатит за да го видим А ли е Б ли е. Може вече да не е Б, а да е станал А. Не се притеснявай!"

Vancheto:
 Този лекар води класацията  :shocked1:
 :fool2:    :laugh1:

jylteni4kav:
"С тоя абокат се чувствам като част от канализацията, пълен бойлер."  -  :lol: другарчето от болницата, в момент на гениалност

mama_varna:
Във ВИП Брадър единия от лекарите,които бяха там каза,че Хепатит С се предавал чрез кожата! :)

tetibulka:
На мен това ми се струва като крилата фраза, копнах го от форума, за който вече почти нямам време.

         
Цитат на: ууууууу
*ххххх*, пуснете и едни изследвания за туморни маркери и Австралийски антиген.
Също така е добре да мине за известно време на специален хранителен режим. Отидете и на ехограф, за да се види дали наистина има увеличение. Всъщност как го установиха?

За австралийски антиген казаха, че не е необходимо, тъя като не е излизал в чужбина. Установи се с ехографско изследване увеличение на слезката, тогава дроба беше в горногранични размери. На контролата слезката излезе в горногранични размери, а дроба увеличен.

На всичкото отгоре с майката на момчето избутахме заедно първите години от пубертета на децата си и ми е някак близка. Детето е на 17, значи не е имунизирано по имунизационен календар. Чудя се какво да и кажа.

Дани


   

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия