Извън темата > Забавни теми

 Туризъм и пътешествия

<< < (8/8)

Rumi_:
Здравей Ели, прекрасно описание, чудесни разсъждения!
Без да съм посещавала Ню Йорк и със сигурност без да имам възможност и за напред да отида там, ти ти успя да ме пренесеш дори и за миг в различната обстановка!
Дали защото сме по-различни от тях, или защото рядко срещаме истински хора ние се впечетляваме?
И у нас е хубаво, и тух има хора надраснали себе си - с мечти, с идеи, съвършени. Там обаче възможностите им са по- толеми, а това никак не е малко. Сигурно  при тях това се цени повече.                                                            :flowers:

tedi:
Чудесен разказ, Ели. Точно така съм си представяла този мегаполис и много ми се иска да имам един ден възможност да го посетя.

eli13:
Много ви благодаря за вниманието, душички. Моят личен фаворит остава Лисабон - мъничък, пъстър, морски /устието на Тежу си е направо като морски залив/ и толкова романтичен! Много весел през деня, меланхоличен нощем, толкова ароматен, вкусен и лежерен - това е градът, който рисува мечтите ми сега! Пък за по-нататък ще видим ...

anita:

--- Цитат на: eli13 в Ноември 08, 2011, 23:08:24 ---Много ви благодаря за вниманието, душички. Моят личен фаворит остава Лисабон - мъничък, пъстър, морски /устието на Тежу си е направо като морски залив/ и толкова романтичен! Много весел през деня, меланхоличен нощем, толкова ароматен, вкусен и лежерен - това е градът, който рисува мечтите ми сега! Пък за по-нататък ще видим ...

--- Край на цитат ---

Отидеш ли в Сидни ще си промениш мнението. Беден ми е речника да опиша красотата. Трябва да се види. Най-добре е да влезеш в залива от океана. Усещането е неописуемо.

Навигация

[0] Списък на темите

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия