Извън темата > Здравни теми

 Внимавайте с такситата в София, чакащи пред болниците!

(1/2) > >>

Panzer:
Докато разглеждах форума ,забелязах че има доста форумчани  :wink3:,които идват за преглед или за друго до тук....знам че повечето обръщат внимание,но се сещам аз колко бях (и съм :wink3:) отнесен понякога..та за това..

Много Ви моля винаги гледайте Тарифите...Тези мародери обекновено кесят пред Александровска или Военна и нищо никой не може да им направи.
За съжаление.отвратителна работа ама нейсе....

Радослав Русинов:
Мерси за това, че повдигна тази тема!
Сложих я да стои най-горе в този раздел, за да има по-голям шанс повече хора да я прочетат.
За съжаление, хората, които идват в София за прегледи или хоспитализиране, обикновено не знаят и не очакват такива хитрости, поне не от такситата пред болниците. Но явно безскрупулните шофьори са готови да изкарат пари на техен гръб, без да се интересуват, че обират човек, който освен всичко друго има и здравословен проблем!


Поздрави,
Радо

Panzer:
обИкновено се пише ,явно снощи портокаловия сок ми е дошъл вповечко  :ashamed2:

ralka:
И пред Токуда чакат гадовете - но отиваш на инфо/рецепцията и ти викат такси, което идва за 5 мин. Това за Токуда, а за другите места или поръчваш, или стопираш, или гледаш мноого внимателно по стоянките.

Panzer:
Значи пред Военна чакат точно пред входа на Поликлиниката ,до Бариерата за паркинга пред Стоматологията ,Поликлиниката се намира Вляво от централния вход на ВБ,пак е голям вход -няма начин да се обърка.Това всъщност е началото на колоната ,а края е чак в другия край откъм входа на Спешния център --посоката е към Булевард Д.Несторов(старото име) а новото е бул."Иван Евстатиев Гешов"...
по-добре да се мине 15-тина метра по посока центъра и да се хване минаващо,но пак ---винаги да се гледат Тарифите...

Колкото повече хора прочетат това и го имат предвид--толкоз по-хубаво :wink3:

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия