Здравейте!Дълго не писах,но първите месеци с малката ми бяха трудни и основно сама се грижа за нея,всички са на работа по цял ден и с нея се гледаме двете.Смених и компа наскоро и докато се сетя къде как съм се регнала...Хубавото което не успях да споделя с вас е,че иследванията на Фаби са добри!няма и нищо,здравичка си е!Лошото е че се оказа пък,че на мъжът ми са лоши резултатите и се утешаваме сега един друг,ама какво да се прави..На мен ми трябваше много време да изляза от шока и мисля,че вече не съм същия човек който бях.По принцип съм си песимистка,а сега вече нямам думи,но се стегнах.Иследвания повече тук не съм си правила,лекаря при който ходих си смени статута и кабинета и му изгубих следите.Друг не знам къде и да търся и мисля да свърша тази работа в България когато си ида по някое време.До тогава дано нещата не станат много по-сериозни от сега,въпреки,че и за сега незнам как са.Мисля това време в неведение да се поддърцам със идейките от темите за алтернативно лечение,там писах че съм се обръщала вече към бабата от Гигинци.Това е от мен за сега.Надявам се да влизам вече по-често тук,което зависи от това дали Фаби ще е послушна.Сега пиша по нощите,защото и растат зъбките и се буди постоянно и аз не мога да си позволя да спя.Но по-натам се надявм да влизам повече през деня.