Автор Тема:  Здравейте!  (Прочетена 21458 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен b_a_f

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 18
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: Здравейте!
« Отговор #15 -: Юни 07, 2008, 05:39:47 »
Здравейте!Дълго не писах,но първите месеци с малката ми бяха трудни и основно сама се грижа за нея,всички са на работа по цял ден и с нея се гледаме двете.Смених и компа наскоро и докато се сетя къде как съм се регнала...Хубавото което не успях да споделя с вас е,че иследванията на Фаби са добри!няма и нищо,здравичка си е!Лошото е че се оказа пък,че на мъжът ми са лоши резултатите и се утешаваме сега един друг,ама какво да се прави..На мен ми трябваше много време да изляза от шока и мисля,че вече не съм същия човек който бях.По принцип съм си песимистка,а сега вече нямам думи,но се стегнах.Иследвания повече тук не съм си правила,лекаря при който ходих си смени статута и кабинета и му изгубих следите.Друг не знам къде и да търся и мисля да свърша тази работа в България когато си ида по някое време.До тогава дано нещата не станат много по-сериозни от сега,въпреки,че и за сега незнам как са.Мисля това време в неведение да се поддърцам със идейките от темите за алтернативно лечение,там писах че съм се обръщала вече към бабата от Гигинци.Това е от мен за сега.Надявам се да влизам вече по-често тук,което зависи от това дали Фаби ще е послушна.Сега пиша по нощите,защото и растат зъбките и се буди постоянно и аз не мога да си позволя да спя.Но по-натам се надявм да влизам повече през деня.
Tomorow is new day...

Неактивен nevron

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 700
  • хепатит "С"
    • Профил
    • metalni-vrati.net
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #16 -: Юни 08, 2008, 14:36:03 »
Здравей отново, Баф!
Ако сте здравно осигурени в Италия, имате пълното право да се лекувате, и настоявайте за това.
Незнам как е уредена там Здравната им система, но предполагам, че е горе-долу както в повечето европейски страни.
Аз живея и се лекувам в Испания и тук реда е следния: първо се минава през личният лекар, който те праща на специалист. Специалиста поема случая ти и би следвало да започнете лечение, което според мен ако сте здравно осигурени, би трябвало да се поема от държавата.
Така, че не се офлянквайте, както се казва, ами започнете да действате по тези въпроси.
Хепатит С се лекува и колкото по-рано започнете, толкова по-добре за вас.
Знам, че може би в момента ви е доста трудно с малко бебенце, но помислете и за здравето си все пак, което е изключително важно за човека.
Поздрави и стискам палци скоро да уредите започване на лечение на хепатитите си, както и да го преминете леко, неусетно и най-вече успешно.

Петя!

:bye2: :bye2: :bye2:
"...Не се надявам на нищо.
Не се страхувам от нищо.
Свободен съм!..."

Nikos Kazandzakis
www.metalni-vrati.net

Неактивен Радослав Русинов

• Администратор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Професор
  • Публикации: 5566
    • Профил
    • My Home Page
  • Резултати: Успешнo
« Отговор #17 -: Юни 09, 2008, 10:35:39 »
Здравей и от мен!
Страхотна новина, за това че малката не е заразена! :)
Съжалявам за изследванията на мъжа ти, но важното е да не се отчайвате.
Сигурен съм, че и двамата имате сериозни шансове да се излекувате, затова бъдете оптимисти и веднага щом можете, задействайте нещата за лечение.
Пожелавам ви успех!

Радо
Нямам възможност да отговарям своевременно на постове и лични съобщения.
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Vancheto

• Модератор на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1558
    • Профил
    • ХепАктив - сдружение за борба с хепатита
  • Вид лечение: Нуклеозиден аналог
  • Резултати: Повторно лечение
  • Статус: Хроничен хепатит B
« Отговор #18 -: Юни 09, 2008, 12:19:09 »
Здравей, Ани :)

Поздравления за резултатите на щерката :bravo2:

Моя съвет е, ако може сега мъжа ти да започне лечение, а ти след него./Ако и двамата сте на лечение, може би ще има  :cowboy:

Изчакай 1-2г. да порасне детето, грижите ти ще намалеят, ти ще закрепнеш малко и.........атака на гадния вирус  :carate:
Сдружение ХепАктив - www.hepactive.org

Неактивен Silvi

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Дипломант
  • Публикации: 275
    • Профил
  • Статус: Има близък с хепатит C
« Отговор #19 -: Юни 09, 2008, 12:34:06 »
            Здравей Ани,

Най-напред ЧЕСТИТО ЗА РЕЗУЛТАТИТЕ НА ДЕТЕНЦЕТО!!!!!!!!  :clap:   :love5:
Това е най-хубавата новина за една майка, да знае че детенцето е здраво. Това е прекрасна новина и за нас, всички които четем и пишем във форума.
             На вас ви предстои битката с вируса, но и двамата сте млади и ще успеете да се излекувате!
Успех!!!!

Силвия :flowers:

Неактивен b_a_f

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Първолак
  • *
  • Публикации: 18
    • Профил
  • Вид лечение: Не е провеждано
« Отговор #20 -: Юни 14, 2008, 01:52:28 »
Мерси на всички за подкрепата   :wink3: обмисляме как да се лекуваме,не са ни пробле здравните осигуровки,всички документи са ни изрядни за сега.Въпросът е,че ежедневието ни е много натоварено и ни е по-трудно да се организираме.Аз съм по-цял ден сама с малката,а мъжа ми излиза за работа в пет и половина сутрин и се прибира в седем и половина вечер капнал,само неделя сме по цял ден заедно.Но все пак найстина мислим за започване на лечение! :)
Tomorow is new day...

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007