2.5 месеца минаха като един дъх, не можах да осъзная кога и как са станали...
Но мога да твърдя, че споменът за лечението за мен е като полузабравен сън и с остатъци на срам за отвратителното поведение в моментите на безпричинен гняв...
Кръвното се нормализира от само себе си, движи се около 110/70, съответно и количеството кафе консумирано на денонощие се възстанови до обичайното.
Главоболието типично за интерефероново лечение продълава да присъства в ежедневието ми, по скоро го усещам като напрежение в главата си. Поне веднъж на месец засичам този факт, засега се опитвам да го свържа с МЦ.
Косата - да живеее Свещения Пантогар - живна и бройката на падащите косми за едно рясане спадна дори спрямо същата отпреди лечението.

Виждам разлика в структурата на косата около 3-4 см от корена, но към краищата си е същата безжизнена и пухеста. Не съм наясно, ако спря да пия Пантогар дали косата ще започне да пада отново?
Радо, преди време се дискутираше темичка, дали е възможно отново да се заразим от хепатит С от друг генотип. В момента много ме вълнува този въпрос, защото параноята явно няма да ме остави на мира. На маникюр не ходя, но имах операцийка при зъболекар.
Засега е прието, ако на шестия месец се засича вируса, следователно налице е релапс. Но никой не споменавал че изследван повторно за генотип, зада се подтвърди че става въпрос за същия, срещу който вече е водена борба, а не някой "новопридобит". /да му се не види и на този вирус/
Ако смяташ че дискусията е излишна, можеш да ме препратиш към вече съществуващата темичка

Благодаря предварително!