Здравейте!
Да се изфукам кратко, но качествено.
От повече от десет дни нямам грам температура и никакви оплаквания освен известна отпадналост, което не се брои.
Пуснах месечните изследвания днес и след 4х135мкг. пегасис левкоцитите и неутрофилите са ми
в норма. Вие прочетохте правилно - в норма. Не в норма за терапия, а в норма за здрав човек!!!
Вие все още сте в темата на ели13, известна с рекордните си постижения по фатално ниски неутрофили от типа 0,5; 0,3 и т.н. Сега са ми 1,71, а общият брой на левкоцитите 3,81 - в осми месец от лечението!!! Изглежда покрай температурите съм произвела толкова бели кръвни телца, че сега бъкам от тях. Някой да иска назаем?

Малко нисък хемоглобин - 113, ама търпи се, кво. СУЕ-то пак ми е високо, но то ще да е от доброто настроение.
Днеска малко ми беше заглъхнало едното ухо като се изследвах, та ще видим доколко съм била убедителна от лабораторията да разпространяват листовките на нашата организация. Оставих една + визитката ми за надлежен преглед от двамата доктори, които отговарят за ситуацията. Мисля, че постоянният пациент заслужава една допълнителна екстра, нали

Добре тръгнахме с резултатите от изследванията; сега кажете едно "да" и по другия въпрос в понеделника и ще ви засипя с
оранжево-
сини усмивки