Ели, да не те отчайвам, ама втората половина на лечението е много трудна. Ако лекарите са сигурни, че не караш някакъв грип например, тези болки в мускулите са си чиста проба страничен ефект и при мен бяха непрекъснати, втрисанията също. Болкоуспокояващите помагат, ама не бива да се взимат постоянно

На мен в този етап много ми помагаха масажите, в деня, в който бях на масаж, че и на другия нямах болки и се чувствах прекрасно. Изобщо, забелязах, че конкретно за напрежението и болките в ставите и мускулите помага единствено движението, също си правех и самомасажи със суха четка, опитай и ти, има такива четки от естествен косъм, с дълга дръжка, специално за масаж, ще ти помогне и при втрисанията.
Оф-ф-ф, като чета и всичко ми оживя отново, много ти съчувствам, ама само търпение му е майката и разни подобни техники, които ще те накарат да се почувстваш по-добре и да си поемеш дъх.
Опитай масажи, непременно

Поздрави, Ерма
П. С.
И избирай по ведри филми, да му се не види, нещо коледно напр. звънчета, чудеса - вярно, "Есен в Ню Йорк" е много красиво заснет филм, ама точно сега тези теми...