Честита Нова година на всички!
Ех, хора, кой от кого сте ми по-мили и готини!
Дани, никога не съм ти се дразнела, щото ти си от моята кръвна група - постовете ти обикновено ми действат доста енергизиращо. Кефи ме и когато спорим за граматика. Сега е моментът да ти кажа, че имаш печатна грешка в дописката си и тя е в "
имбецила". Това ми е служебно известно : според степените на олигофрения имаме "дебил-имбецил-идиот", тъй че отново - макар и неразбираемо за повечето хора, ти си проявила характерната за тебе мекота спрямо моя хамериканец.
И аз така се опитвам да проявя умереност, оценявайки положението. Все пак връзката беше хубава - колоритна, разнообразна, романтична, но не й е било писано да се превърне в нещо повече. Добре, че сега се случи да имам нужда, та да разбера с какъв човек съм си имала работа в действителност.
Благодаря ти, мила Тедибон за нежността и вниманието.
А пък постът на Памче така ме разкикоти, хем че здраво ми се е приспало от новите хапчоци

Похвалих ли се, че с всеки изминал ден спя все повече и по-добре, а това определено ще ме превърне в съвсем нов човек до края на седмицата, когато ще трябва отново да се сражавам с температурата. Махнахме два от изнурителните фактори - безсънието и американеца или да ги подредя в обратен ред по логиката на причина-следствие

Какво ми пука за някаква температура!
Снощи вечеряхме с приятелката ми Ирка у тях - малко странна вечеря, защото никакви магазини не работеха. Та италианска салата от пресен спанак, рукола и всевъзможни зеленини, подправена със зехтин и ... изцеден портокалов сок, а основното ястие беше ориз с ... мандарини. Получи се супер-екзотично и много приятно! През цялото време слушахме Радио Джаз ФМ на едно малко и много готско радиоапаратче, което впоследствие отнесохме в спалнята и не го изключихме цяла нощ. Имах най-спокойната нощ с най-вълшебните сънища, а после една свежа и ведра закуска от моите /вж. раздела на Хепи/.
Сега съм луднала на тема да си купя радио и утре цял ден ще тършувам за такова. Аз съм стар почитател на радиото и имам страшни случки по тази линия, но ще ги разправям друг път, че вече ми се затварят очите.
Лека нощ на всички!
Топли прегръдки от мен.