Значи, я да си преброя хапчетата, та да видим :
1. сутрин - 2 рибавирина, 1 сероксат, 1 транксен /дотук с медикаментите/ + 1 маоло, 3 бирена мая, 1 герисан, 1 неоренал, 1 на Дюкре за коса, 1 калций с витамин Д. Станаха 12;
2. на обяд - 3 бирена мая и 1 неоренал. Демек 4;
3. вечер - 3 рибавирина, 1 транксен, 2 бирена мая, 1 неоренал. Значи 7.
Тотал : 23.
Хепи, ама ти по-добре от мене знаеш колко хапчета пия! С 1 не мога да те заблудя

Но всичко това е необходимо и научно обосновано. Ясно е, че бирената мая и маолото ги пия за моите драстично ниски неутрофили и пак по същата причина неоренала - той предпазва от бактериални инфекции, към каквито аз бях склонна още преди старта на лечението. Герисана уж за тромбоцитите го пия, пък и той помага за левкоцити, хемоглобин и пр. Калция го пия, защото преди да го почна имах големи проблеми с месечния цикъл. Този акъл ми го даде Аника и затова й целувам ръчицата. Дюкре-то не заслужава коментар, а транксенът и сероксатът в момента са ми животоспасяващи.
Всъщност само последните две и копегусът представляват лекарствени средства, а и неврологът ми ги консултира с д-р Колчаков, така че съм спокойна за приема им.
Взех под внимание забележката на Хепи и съвета, който преди време ми беше дала Ерма, и се свързах с една позната масажистка. Прие да идва 2 пъти седмично вкъщи и да раздвижва залинелите ми телеса. Оттук се надявам болките да понамалеят, пък и да ми дойде малко силица.
Ани, що чак след 24-ти ще дойдеш? Не може ли по-скоро? Е, то аз и Силванка така я привиквам, ама кво ще правим - ще лежим в леглото. Е, и картината ще гледаме, и радиото ще го слушаме.
Какво пиеш, готвейки се за тройната терапия? Кога се очаква да стартира? В "Рилски" ли ще почваш, защото Габи ми каза, че там вече се сформирали групи. Това звучи доста абстрактно докато лекарството официално не влезе в Бг и не стартира отпускането му, но ти коя болница си си избрала?
Мило ми стана да те "чуя" тук във форума, а пък и моята Силви от край време ми е на сърце