Джамбазов здравей,
Ясно е че много си се притеснил и се чудиш какво да правиш. Това от което се оплакваш както и високия билирубин (завишението ти не е много голямо - може дасе каже че е почти в нормата) са следствие на нещо във вътрешните органи. Подобна болка може да е причинена от проблеми в не един орган, например чревни възпаления, апендисит, жлъчка, черен дроб, панкреас, бъбреци и др. Тези проблеми може да са предизвикани от огромен брой причинители - вируси - грипни и др. включително хепатит, но може да е и спин и какво ли не, паразити - тении,маларии, глисти и др., кисти тумори и какво ли не. Също така стресът води до увреждане на много органи и нарушаване на функциите на много вътрешни жлези и евентуално до голям брой автоимунни и кръвни и др. болести.
Това от което се нуждаеш не е да седиш в интернет и да си скубеш косите какво да направиш, а колкото се може по-скоро да накараш личния лекар да те изпрати на гастроентеролог и евентуално на хематолог. Ако в Бургас няма - тогава отиди в София. Нуждаеш се от специалист интернист който да направи диагноза - какво точно причинява проблема ти и кой орган точно трябва да се лекува.
Разбира се всеки лаик като мен ще се хване за най-очевидното и ще ти каже че най-вероятно са ти болни или жлъчката ( съгласно ехографа възможно е тя да те боли) жлъчката боли толно в тази област и то доста силно, или също так може да е тръгнало някое камъче или песъчинка от тези които са видели в бъбрека ти - болката от това също е в тази област и е доста силна. Но може да е колит или дори модерния за хора с висок стрес иритабъл бауъл синдром - не знам как е на български - той също боли в тази област. Много много неща можеш да срещнеш в интернет от които да ти настръхнат косите.
А в същото време може би си абсолютно здрав или да е нещо съвсем дребно.
Един познат например беше спешно опериран от апендисит, а в последствие се оказа че имал бъбречна криза. Било погрешна диференциална диагностика.
Важното според мен е все пак да не чакаш и да се опиташ да изясниш какво точно ти има.
Докато нямаш диагноза не е разумно според мен да се подлагаш на някакви строги диети, още по-балко на гладуване. Правилно е да щадиш органите от алкохол и от повече желязо и всяко прекалено нещо, както и прекаленото отслабване е много много вредно гредай да си запазиш и без това доброто тегло.
Най-вече да намалиш стреса. Влеми си почивка отиди на планина - на ски или на плаж.
с една дума - не се самолекувай и не вярвай на личния лекар - иди на специаристи. А интернет ползваи замо за допълнителна информация.
Стискам ти палци и дано се окаже нещо мижаво.