Вирусен хепатит - Обща дискусия > Как да живеем с хепатита

 Зная ,но...

(1/2) > >>

Denis:
Здравейте! Казвам се Деница и преди два месеца бях в болница Хепатит В ,почти всичко ми стана ясно,но винаги всеки ден изниква нещо което да искам да зная,за да се възстановя напълно. Много ми беше и ми е трудно...нямах представа за какво става въпрос ни най малко.Като почнем от ужасния престой в болницата ,диетата и лишенията нещо с което не мога да свикна.Просто ми е тежко....! Кажете ми за цигарите не трябва да пуша и ако пуша какви може да са последиците?За алкохола знам,за храните също, а шоколад мога ли да консумирам?Благодаря предварително. :)

nevron:
Здравей!
Значи, до колкото разбирам била си приета в болница с остаър хепатит Б. Там са те лекували и са те изписали оздравяла. Така ли? Ако е така, сега остава да ти направят анализи след 6 месеца, за да се установи дали вируса е хронифицирал или си напълно излекувана. Разясни това положение, така ли е, както аз го разбирам?
Поздрави!

pumuckl:
Kaжи колко време лежа в болница, как се чувстваш, жълтеница имаш ли още, изследванията какво показват, епикриза дадоха ли ти и т.н. Специално цигарите не са много полезни, но ако си го карала леко, не са и голям проблем. Умора има ли? Антитела изследва ли? Антигена изчисти ли се?

Най-важното е, че след 1-2 години ще си забравила и няма да ти пука. Иначе преживяването в инфекциозна болница си е незабравимо. Там само смехът не е заразителен. >:(

Denis:
Слава Богу чуствам се добре,е от време на врема имам лека тежест,но мо казаха че е нормално да ми "напомня".И да така е беше ужасно в болницата не искам да си спомням ,аз почти изпаднах в депресия.Ревях като загубена , а лекарите само ми повтаряха ,че ако не спра няма да се възтановя бързо.И наистина радвам се че ми дойдоха сили за да се оправя психически имаше и кой да ми помогне.Само който е преболедувал тая болест само той знае какво е .Радвам се намерих и този сайт,за да пиша и да ми олеква.А и това  с диетата ми е трудно,въпреки че вече взех да свиквам, ми е много кофти писна ми да ям едно и също :),но съм благодарна че съм вече по добре.Дайде ми някой съвет за храна,че наистина много ми писна .Лекарите ми казаха че вече мога да си разнообразявам диетата и че мога да хапвам почти всичко само да не е в големи количества,Стига да не е свинско ,пикантно , солено и т.н. знаете.

Denis:

--- Цитат на: pumuckl в Януари 11, 2008, 15:30:07 ---Kaжи колко време лежа в болница, как се чувстваш, жълтеница имаш ли още, изследванията какво показват, епикриза дадоха ли ти и т.н. Специално цигарите не са много полезни, но ако си го карала леко, не са и голям проблем. Умора има ли? Антитела изследва ли? Антигена изчисти ли се?

Най-важното е, че след 1-2 години ще си забравила и няма да ти пука. Иначе преживяването в инфекциозна болница си е незабравимо. Там само смехът не е заразителен. >:(

--- Край на цитат ---
Здравей! Благодаря и на двама ви за отговора ви.Ами още е рано за изследване на антигена доколкото разбрах се прави след шестия месец,по рано нямало смисъл до този период се изчиствал.И дано да се изчисти. :)

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия