Приятели, не знам как да ви го кажа, но ... д-р Цветанска се била объркала по телефона, тъй като погрешно била видяла на компютъра резултата на някоя си Елеонора.
И така, моят резултат е : наличен вирус на хепатит С, с бройка 250 000, двойна на тази от Рилски в рамките на един месец.
Какво да ви кажа. Още преди първия ПСР имах предчувствие за релапс и когато то се сбъдна, някак не приех нещата особено тежко. Стегнах се и започнах да се готвя за повторното лечение, без да се самосъжалявам и да мрънкам.
Но това да ти кажат, че нямаш вирус и е станало грешка, а после да се окаже, че грешката е вярна, не го пожелавам на никого.
След голямата радост и всенародни чествания отиваме на положение за траур при гигантски вирусен товар и отново с мрачната перспектива за повторно лечение.
Да ви опиша чувството едва ли е необходимо, а и възможно. Може би нещо като това час по час да те поливат с вряла и студена вода.
Това, което сега преживях, няма нищо общо с ефекта на първоначалния анонс от Рилски, който бе очакван и възможен за всеки един от нас. Втората "грешка" още ме държи в състояние на стегнатост около сърцето и трудно дишам при все че взех вече два валидола. Мисля, че и тапир да си, подобни преживявания ще те доведат до прединфарктно състояние.
Да не упоменавам това, че съм длъжна да обявя чудната ситуация освен пред родителите ми и пред всичките ми загрижени приятели, които чакаха втория ПСР с надежда и така се зарадваха на мнимия му резултат. Вие сте първите. Страшно съжалявам, че ще стана причина отново да се натъжите и то доста повече от миналия път...