Благодаря на всички за окуражителните думи и съвети

!!!!!!!
Има моменти в които все още ми е доста тежко, но се старая да ги игнорирам. Лошото е,че си давам сметка,че с тази анемия шанс да бъда включена в предстоящо лечение май нямам. Но както пише Ели се надявам да стигнат и до нас подходящи медикаменти, защото едва ли само аз съм в такава ситуация.
Правих си вчера изследвания за да знам с какви стойности приключвам лечението, хемоглобина е 89 (като се има в предвид,че доста време беше около 80), левкоцитите 2.38- като цяло ПКК си е с ниски стойности-нищо ново.Трансминазите са добре -АСАТ-40, АЛАТ-31, ГГТ-28, АФ-22.
Тъй като имам още 2 инж.бинокрит(за вдигане на хемоглобина) ще си ги бия и тях и дано след като не пия други лекарства и той се пооправи. И ще си наложа, макар да не ми е по вкуса да хапвам и червено цвекло и другите полезни неща.Всъщност аз продължавам да се хреня разумно-нищо натоварващо дроба и без газирано и абсолютно без алкохол. След един месец пак ще си правя контролни изследвания.
Да Лорей,колкото и да отлагах на близките им казах (специално благодаря на Руми, че използвах нейният съвет как да си подредя думите,така че да не ги стресирам излишно) и както казва Ели и те започнаха да го приемат. Ирка, много си права,че трябва да се казва истината на момента, но много добре разбирам защо вашите са премълчали за състоянието на баща ти-естествено да не те притесняват защото си далеч. Точно в името на някакво имагинерно добро.
Имам една огромна молба!!!!! Както бях писала, взела съм решение след нова година да отида до София да чуя мнението и на друг специалист, та молбата ми е за съвет- към кого да се обърна. Ще се радвам да ми кажете име и в коя болница преглежда съответният лекар. По-сигурна бих се чувствала ако отрано си организирам нещата, в смисъл да си запазя ден и час още от декември, че после идват празници и много почивни дни и може да им е натоварен графика на лекарите.
Ами това е за сега от мен.
Както винаги ще завърша с пожелание да бъдете всички здрави, здрави и Вие Вашите близки и само отрицателни ПСР-и!!!!
ЛАНА целува и прегръща всички