Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 Phyllanthus urinaria - някой използвал ли е

(1/4) > >>

Todorer:
Здравейте,
От 30 години живея с вируса на хепатит В който сега ми се е активизирал по някаква причина. Бих искал да попитам дали някой е използвал Phyllanthus urinaria. Дали наистина помага и дали някой има информация откъде да я закупя. Намерил съм един сайт http://www.phyllanthus.net но незнам колко е надежденхкп-егь

Силвана Лесидренска:
Здравей,

Би ли разказал малко повече за себе си и за своята история? Какви са данните, че вируса се е активирал? С какъв 'е' антиген си? А нивото на репликация? Лекуващия лекар какво мисли по въпроса за добавките?

Поздрави,
Силвана

isebs:
Здравейте!
На 36 години съм и съм с положителни HbsAg  и anti Hbe и с количествен ДНК  233 821 /5,3 copies/ml  и 46 764/4,6 log 10 IU/ml. Искам да попитам някой използвал ли е билката phyllanthus compound.И ако някой знае колко време се пие.И след като прочетох доста статии за алтернатвните методи на лечение и разбрах че хепатит Б не се лекува така ...все пак има ли някой който да ми даде надежда?Намерих билката в Америка,но искам да знам дали някой я е пил.

Силвана Лесидренска:
Здравей отново,

ето тук, може да прочетеш интервюто с проф. Антонов, в което говори за тази билка: http://www.hepactive.org/content/articles/interview/doc_antonov_easl_2009

Имам приятелка, която взимаше филантрус ( може би и сега взима), в следствие на което вирусния й товар спадна драстично ( доколкото си спомням, в рамките на месец), но тя не е пускала тема тук.

Ако имаш възможност-действай :)

Todorer:
Здравейте

Извинявайте че не съм писал след като пуснах темата но съм малко под пара.
След като преди 25 години са ме заразили в една болница с ХЕПАТИТ Б досега винаги съм си мислил, че съм преодолял заразата и само се изследвах през годините и ако вследствие на спорт или нещо друго имам високи трансиминази съм взимал разни неща за черния дроб. Докато наскоро след поредното ми изследване АСАТ и АЛАТ не показаха стойности около 80. Отново взех медикамент (Легалон) и след около месец и половина се оказа, че АСАТ ми е почти в норма а АЛАТ е 84. Много е притесних и ходих в две ТОП болници в България (София) където направо ми разказаха играта. Все едно ще умра. Та единственото нещо което ми помогнаха е да ми кажат, че вирусния товар е само 2940. Искаха да ми правят биопсия (смятам, че така се дърпа дявола за опашката) след което да ми дават или "НУКЛЕИДИ (може и да не се казва така)" или "ИНТЕРФЕРОН"
САМО че никой не ми каза, че ако се лекувам така след 5 години вируса се връща с двойна и сила. И какво правим тогава..........
От много време се увличам по алтернативната медицина и ето какво направих

Имам лекар във Варна който има детайлен квантов анализатор и с него замерихме всички лекарства които съм изнамерил за да проверим дали действат на моя организъм. След което ходих при проф. Орбецова който ми даде много ценни насоки за лечението. Забравих да спомена че личния ми лекар (в който се кръстя с двете ръце ) който също има квантов анализатор ми каза да не се притеснявам защото в момента черния ми дроб е силен и се бори. ГГТ ми е пълна норма.

Та да ви кажа какво взимам:
От билкаря Миланов (в Симеоново) взимам две билки
От Натурален.бг си взех МИНЕРАН
ЛИВ 52 от сайта на ХИМАЛАЯ-директ
Парапротекс на гладно
Мумио
Бекавит
Вчера завърших прахчетата от с. Гигинци (12бр)
Витамин Б12 течен
Вит Ц натурално, 1100мг дневно от Каливита
Ехинацея от маг. Лечител
Мого плодове, цвекло, моркови, покълнал лимец, шипки (чай), мед, 2 лимона дневно, прополис 3 пъти на ден нагладно по 80н капки

УААААУ малко е сложно да се синхронизират, но алата падна до 71 за един месец. Всички други резултати са ми в крайна норма дано така си останат. Обадих се на лекуващата лекарка и доста се учуди  но много настоява за биопсия.
Другия месец ще направя и ново изследване на ДНК на вируса.
Ще ви държа в течение

п.с. в резерв имам билки от с. Каменар които знам че също помагат и са много силни.

Желая на всички успех - не се давайте.

Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

Премини на пълна версия