Здравейте,
прочетох доста от постовете тук преди да се осмеля да пиша.Моята история сигурно е банална,но в момента съм толкова объркана,че не зная откъде да започна.И така преди няколко месеца при профилактичен гинекологичен преглед установиха,че имам рак на шийката на матката.Трябваше да се действа бързо и ми насрочиха дата за операция.Съответно за да се направи операцията са необходими кръвни изследвания и ето ти следващата изненада-оказа се,че съм болна от хепатит Б.Гинеколога,който ми беше лекуващ ми препоръча първо да направя операцията и да премина необходимите терапии и след това вече да се обърне внимание на хепатита.Това което той изтъкна като довод,че аз с хепатита може да се живее с години,докато с рака не.Попрочетох доста теми и реших първо да реша гинекологичните проблеми и след това да вървя напред.Предупредих близките си и се оказа,че брат ми също е болен.За съжаление съпругът ми е много труден характер и до момента не си е направил изследвания.Поне имам обещанието,че след Нова Година ще ги направи.Насочила съм се към доц.Антонов,но искам да отида с всички необходими изследвания още първия път.
Моля да ме ориентирате какви изследвания точно трябва да и направя и в кои лаборатории могат да се направят.
Имам още един проблем-страдам от посттравматична епилепсия и от 15 години съм на лекарства,които няма как да спра.Знам,че те ми скапват черния дроб,но за съжаление е неизбежно.Има ли вероятност да не ме одобрят за лечение заради това заболяване(ако разбира се се наложи такова)?И ако се наложи лечение то поема ли се на 100% от здравната каса?
Благодаря на всички,които ще ми отговорят.