Здравей Рали!
От известно време само бях слушател тук,но днес си позволих да споделя и моето лечение.
Аз от пет седмици вече съм на клинично изпитване точно с този препарат,за който говориш!!!
Не ми се разказва отново в подробности,но на теб бих ти казала,че това е доста добър вариант,точно защото времето за лечение се съкращава наполовина,а и вероятността за успеваемост е по-голяма!!!При мен за сега странични ефекти има от другите две лекарства,но не и от новото!!!,което е доста приемливо!!!А даже и смело мога да кажа,че до момента страничните ми ефекти са доста поносими!При първата инжекция вдигнах температура,но не повече от 37,2 и мускулите ме заболяха,но след един парацетамол всичко отмина!От тогава нямам такива болежки.Единствено умората,невъзможността за физически труд и понякога световъртеж напомнят за лечението!Но последното го владея с похапване.Само с левкоцитите не се справих,спаднаха и това наложи намаляване на половина интерферона.В петък съм на изследвания и тогава ще знам до кога ще съм на тази доза.Иначе другите лекарства не са ми намалени - за сега.Хубавото е,че това лекарство е веднъж на 24 часа,което не налага яденето на мазна храна по няколко пъти на ден!!!Определено съм доволна и доста положително настроена,защото преди две седмици чух,че на някои от нашата група вече не се открива вируса!!!Моите такива резултати тогава не бяха готови(просто имаме разлика в дните на вземане на кръв),но очаквам в петък да имам отговор при мен как вървят нещата!
Всичко това се случва в "Иван Рилски" и най-отговорно те подкрепям,ако решиш да се лекуваш по тази програма!
Пожелавам ти успех!!!