Автор Тема:  moята история  (Прочетена 55741 пъти)

0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Неактивен Лорей

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Докторант
  • Публикации: 646
    • Профил
  • Вид лечение: Пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: Успешнo
  • Статус: Хроничен хепатит C
Re: moята история
« Отговор #60 -: Февруари 22, 2013, 17:05:42 »
Как ги измислиха тези 5 дни? Календарни ли са, или работни? Ако им занесеш документа във вторник, вместваш се и в най-лошия случай. Обаче послушай Руми и се застраховай с едно обаждане до тях в понеделник. Отделно се чуй и с онази кукумявка - лекарката от Варна, да не забрави да го прати, че явно има проблем с вниманието жената.
Какво е депресия? Да си купиш обръч и да ти стане.

Неактивен Asq DDD

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 118
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
« Отговор #61 -: Февруари 23, 2013, 09:52:03 »
Здравей,Рали!Не съм влизала от няколко дни тук,защото и около мен малко се сговнясаха нещата,но....както и да е....
Съжалявам,че ти е по-развита болестта,в следствие на което не си подходяща за експерименталното лечение.А и с тоя глупав документ....разбираемо е,че си изтрещяла вече....Няма по-гадно нещо от това хората,на които разчиташ в даден момент да се държат пренебрежително!!!Милата....не искам и да си представям какво ти е!НО!!!Трябва да се вземеш в ръце и да действаш смело!!!Всички тук те подкрепяме!Изключи вероятността да не те одобрят от ЗК!Одобряват хора с далеч по-добри резултати от твоите,повярвай ми!!!Просто това не го мисли.Задействай се документа да е при тях и просто се въоръжи с търпение докато ти се обадят,че си одобрена!Стискам ти палци по-бързо да ти се подредят нещата! :bravo2:

Неактивен ralkataaaaaaa

• Немедицинско лице
  • Публикации: 577
    • Профил
  • Вид лечение: Боцепревир + пегилиран интерферон + рибавирин
  • Резултати: В момента съм на лечениe
« Отговор #62 -: Февруари 23, 2013, 15:51:36 »
 :flowers:благодаря ви за милите думи,гледам да не се ядосвам ,но с тия лекари не знам как да остана спокойна.Вчера звънях на лекарката и тя ми каза,че го е изпратила още преди обяд,но явно ме е излъгала.Куриерските служби работят събота до 13 часа и ако беше го изпратила вчера днес трябваше да го получа.В неделя куриерите не работят,затова ще трябва да чакам понеделник или вторник. Не мога да разбера защо ме лъже ,когато и се обадих да я питам по коя фирма го е изпратила ми затвори без да ми отговори,само ми каза,че го е изпратила.  :shocked1:На всичкото отгоре ако изпратиш документ след 15 часа в петък ,чак в понеделник ще тръгне от Варна за Русе ,така видях,че пише в интернет .Така че ще звънна в ЗК в понеделник да им кажа. :sad3:АСЯ, надявам се всичко при теб да е наред .
Животът - това е изкуството да се научиш да вървиш, въпреки стискащите обувки...

Неактивен Лорей

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #63 -: Февруари 23, 2013, 17:48:11 »
Какво да ти кажа, тази лекарка просто не трябва да е там или поне да бъде санкционирана по някакъв начин.  Не стига че има лошо отношение към пациентите и не си върши работата, ами си позволява и да ги лъже за много важни неща. Все едно става дума фотографии от личен албум или брой от вчерашен вестник. Дано наистина ги е пратила в петък, а не да го направи в понеделник. Затова е още по-важно да се уточниш със ЗК за възникналия проблем.

Неактивен Rumi_

• Топ потребител на форума - немедицинско лице
  • Степен на активност - Доктор на хепатитните науки
  • Публикации: 1544
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
« Отговор #64 -: Февруари 23, 2013, 19:01:16 »
Лорче, Рали, тази докторка има на главата си десетки пациенти.  Така е при всички специалисти. Неприятно е когато очакванията ни се разминават с действителността. Аз съм живия пример при първото си лечение.
Няма смисъл от нерви. Докторката дори и във вторник да изпрати бланката, Ралито ще успее навреме да я подаде в ЗК.
Пак я съветвам, в понеделник да отиде лично ако може в ЗК или в краен случай да им обясни по телефона за развитието на нещата. Не е закъсняла със сроковете, всичко ще се подреди. :congrats:

Неактивен eli13

• Публикации: 1188
    • Профил
  • Резултати: Релапс на хепатита след лечение
« Отговор #65 -: Февруари 24, 2013, 01:44:17 »
Аз също предлагам да не се изпада в излишна паника. Както всички знаем, дори да липсват документи, ЗОК не отказват лечението, а дават срок за представянето им. В случая даденият от местната каса срок е с оглед изпращането на книжата в София, голяма работа като ги изпратят следващата седмица. В краен случай - дори и така да тръгнат за София, нали се разбрахме, че ще подадеш документа с допълнително заявление. Е, от местната каса ще придвижат и него и то ще пристигне преди произнасянето на НЗОК, защото то е след повече от месец. Така че няма никаква причина да се ядосваш и притесняваш, Рали. Дори те съветвам да си пазиш нервите и спокойствието - ще ти бъдат нужни занапред.

Неактивен ralkataaaaaaa

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #66 -: Февруари 24, 2013, 13:30:38 »
Знам,че ще ме изчакат за документа,просто се ядосвам,че ме излъга,че го е изпратила и аз като една глупачка чакам и звъня по куриерските служби .Затова се ядосвам,но по добре да ви послушам и да си пазя нервите ,че кой знай какво ме чака после.  :flowers:
Животът - това е изкуството да се научиш да вървиш, въпреки стискащите обувки...

Неактивен ralkataaaaaaa

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #67 -: Февруари 25, 2013, 22:30:00 »
 :flowers:днес подадох всички документи в ЗК и сега започва голямото чакане,стискайте палци  :bravo2:

Неактивен Rumi_

• Публикации: 1544
    • Профил
  • Вид лечение: Алтернативно
« Отговор #68 -: Февруари 25, 2013, 23:11:11 »
 :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2: :bravo2:

Неактивен Лорей

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #69 -: Февруари 25, 2013, 23:37:33 »
Браво. След около два месеца протоколите ще са готови  :flowers:

Неактивен eli13

• Профил
« Отговор #70 -: Февруари 26, 2013, 11:13:11 »
Стискаме!  :doubleup:

Неактивен Asq DDD

• Немедицинско лице
  • Степен на активност - Студент
  • Публикации: 118
    • Профил
  • Вид лечение: Интерферон + рибавирин
« Отговор #71 -: Февруари 26, 2013, 11:51:08 »
Рали,знай,че имаш пълната ни подкрепа!!!...и всички сме с теб!!!Но действително дай всичко от себе си,за да съхраниш колкото е възможно повече нервната си система,защото определено ще ти трябва!Опитвай се през тези два месеца да не мислиш за всичко това....разтоварвай по всякакви начини и извличай само положителните емоции!!!Не спирай да вярваш,че един ден нещата ще приключат с един категорично отрицателен ПСР,което искрено ти го пожелавам!!!Успех!  :congrats:

Неактивен ralkataaaaaaa

• Немедицинско лице
    • Профил
« Отговор #72 -: Февруари 26, 2013, 17:59:56 »
 :flowers:много ви благодаря,много сте мили ,помогнахте ми много ,защото нямах никаква представа какво ме очаква,но благодарение на вашите съвети се чувствам много по спокойна :flowers:Днес случайно разбрах,че една моя позната е болна от хепатит ц и се лекува сама като пие някакви семена,струва ми се че много ще сбърка,но тя не чува никого и е уверена че билките ще и помогнат  :shocked1:Когато я видя ще и кажа да се регистрира тук,за да разбере кое е правилното лечение  :smile:

Неактивен eli13

• Профил
« Отговор #73 -: Февруари 26, 2013, 20:13:25 »
Зависи какво е състоянието й.
Сега много хора ще се поддържаме със семена и отвари до новите лекарства, които се очакват до 2-3 години.

СтатистикиСтатистики за посещенията

Locations of visitors to this page :    Елате в .: BGtop.net :. Топ класацията на българските сайтове и гласувайте за този сайт!!! Гласувай за сайта!  Оцени сайта!

Посетители след 12 Февруари 2007