Вирусен хепатит - Лечение > Алтернативни методи на лечение

 При достигане Ph на урината 7.5 и вирусите умират ,а хепатит Б и С?

<< < (2/4) > >>

june12:
Като лаборант-химик искам да споделя скромните си знания.
Като млада страдах от язва на дванадесетопръстника и смених десетки лекарства без успех.Когато установиха,че имам Хеликобактер пилори,ми изписаха 3 антибиотика,от които се чувствах зле по време на приема.Но...дотам беше.Оттогава,повече от 25 години,нямам и следа от язва.
Относно ПеХа-то.То е с различна стойност,в зависимост къде се измерва.В урината -сутрин трябва да е 6-6,5,а вечер-6,5-7.В слюнката-7,1-7,5.В кръвта-7,35-7,45.Понеже приемам Бараклуд и има опасност от "лактатна ацидоза",която понякога има летален край,аз отвреме-навреме си правя кръвно-газов анализ,плащам си го/8 лева/ и от него разбирам ПеХа-то,серумните електролити.Имам и лентички за ПеХа-то,но ги ползвам рядко,защото както казах по-горе,стойността на ПеХа в урината е по-ниска от тази в кръвта и въпреки че го знам,пак се плаша като видя ниските стойности в урината.
Очаквам от вас по-подробна и по-точна може би от моята информация-все пак от 25 години не съм работила като лаборант,сигурно съм забравила много неща.         :book_read:      :write:

Аника:
Та, като се прехвърлихме на H. pylori да си кажа и аз, че в момента го боря.  :medicine:
Доста неприятна е терапията, дано само да е успешна, че проклетия бактерий и той като вируса е много упорит  :fight:
Успех на лекуващите се от всякакви гадинки  :fingerscrossed:

ios57:
Здравейте!
Интересно ми се стори написаното от Стефани.
Аз от години знам, че приемането на антибиотици нарушава алкално-киселинния баланс и това води до бързо развитие на гъбични инфекции. Затова задължително изписватс антибиотика и витамини.
Но нещо не ми се вярва нормалното ПеХа ниво/все пак нали това е целта/ да успее да излекува вирусна инфекция. За бактериите може и да има някакъв резон/завъждала съм си Кандида след антибиотично лечение/
Бих си изследвала показателите. Колкото повече знае човек за тялото си - толкова по добре.
Пък и от години воювам с един Стафилококус Аурелус, загнездил се в носа ми - за сега резултатът е все в негова полза. :sad3:
А ето и едно четиво от нет-а:
http://daoin.com/feeding.php

И от мен пожелания за успех на всички  :doubleup:
Ще следя с интерес развитието на ситуацията при Стефани :flowers:

stefani:
НЕ пропускайте и вижте това видео.То е доказателство ,че алкалната среда е важна и организма сам се лекува.Споменават дори и хепатит Б,точно както си мислех.Изключително интересно!

Tlacote Water - Healing Water

stefani:
Здравейте, отдавна не съм писала, но нямах възможност! До всички , които се борят с хеликобактер пилори има алтернативно лечение с прополис.
Пих прополис 20 дни сутрин обед и вечер по 25 капки във вода преди хранене и 10 дена след това си направих изследвания и бяха отрицателни, тоест вече нямам хеликобактер .Абсолютно никакви лекарства не съм взимала, пила съм 5 дни зелев сок от прясно зеле .А относно алкалната среда поне засега за мен е мисията невъзможна , понеже засега не мога да стигна  желаните стойности.Но не съм се отказала така, че при резултат ще пиша пак.Тези дни ще си поръчвам уред за жива вода/алкална/ евентуално така да си вдигна пехато на урината и ще пиша резултата за да видим ще зачеркнем ли този метод или не.
Успех на всички в борбата с хеликобактер и не се отказвайте , първо пробвайте с прополиса и тогава с антибиотици нали трябва да си пазим черният дроб.
Желая на всички във форума весели праздници и нека белобрадият старец донесе на всички нас през другата година изследване с резултат -вирус не се открива.
Навигация

[0] Списък на темите

[#] Следваща страница

[*] Предходна страница

Премини на пълна версия